VSD OVI-FOCI tábori beszámoló

A 2018/2019 nevelési évben végzett MLSZ IBP-Ovi-Foci programot a VSD egyesületi Programja az Ovi-Foci Labdarúgó Nyári Tábor zárta. A Tábor két turnusban lett meghirdetve, /2019.08.05-09. és 2019.08.12-16./ mely mindkét esetben élményekkel teli teltházas labdarúgó képzést nyújtott a gyerekeknek, 22-23 fővel.   

Mindkét alkalommal hétfőn reggel, 7:30-kor nyitotta meg kapuit a VSD Fóti úti Sporttelep. A szükséges adminisztráció és eligazítás után 8:30-as kezdettel kezdődtek a foglalkozások a 10 órai gyümölcs szünetig. A gyümölcs elfogyasztása után újabb foglalkozáson vettek részt a gyerekek ebédig. Ebédünket a Biróháza étterem biztosította Fótról, a szállítást a VSD busszal oldottuk meg. Az ebéd elfogyasztása és a mese meghallgatása után, a gyerekek, a délutáni alvásban pihenhették ki a foglalkozások fáradalmait. A gyerekek kényelméhez a VSD Harcművészeti Szakosztály vezetője, Pásztor Tamás nyújtott segítséget az általa kapott tatami sportszőnyeggel. Pihenés után következett az uzsonna idő és a záró foglalkozás a szülők megérkezéséig.

A tábor edzői Teleki Andrea, Tarjányi Kármen, Szentpéteri Krisztina, Teleki Kinga és Fejér Tünde. Az edzők szakmai felkészültsége színesítette a gyerekek labdarúgó élményeit. A foglalkozásokhoz szükséges felszerelést a

VSD, Fejér Tünde és a Gyöngyszem Óvoda biztosította.

Táborunk idén befogadó programként is megvalósult. Ezt kívánjuk jövőre is folytatni.

Táborunk elsődleges célja a program lezárása, másodlagos célja a gyerekek VSD egyesületbe való beintegrálása. Úgy vélem mindkét célt, amelyet kitűztünk, sikeresen megvalósítottuk.

Köszönjük a lehetőséget és a támogatást!

Fejér Tünde – Ovifoci koordinátor

Dunakeszi, 2019.08.20.

2019-08-23T13:48:59+00:00