Volentics Anna duplázott a Serdülő és Újonc Magyar Nemzetközi Bajnokságon

Jól kezdte az évet Volentics Anna, a Városi Sportegyesület Dunakeszi fiatal leány asztaliteniszezője, mivel a magyar válogatott tagjaként megnyerte egyéniben és csapatban is a január első hétvégéjén Budapesten rendezett Magyar Újonc és Serdülő Nemzetközi versenyét. Több mint 10 országból – köztük Németországból, Franciaországból, Romániából és Szlovákiából – látogattak el Magyarországra igazán kimagasló tehetségek, hogy megmérettessék magukat ezen a versenyen.

U11, U13 és serdülő kategóriákban avattak bajnokot, ahol Volentics Anna mellett több dunakeszis versenyző is részt vett a jeles eseményen.

Oroszki Péter, aki serdülőben állt asztalhoz és egyéniben a legjobb 4 közé jutásért játszva esett ki, valamint Szlivka Norbert aki szintén a serdülő korosztályban indult, de sajnos nem jutott fel a főtáblára. Lovas Csongor – aki U13-ban csoport másodikként – feljutott a főtáblára és ott még egy nyert mérkőzés után esett ki a legjobb 8 közè jutásért, és végül Lindner Zétény pedig a legkisebbek között U11-ben képviselte a VSD színeit, miután megnyerte a csoportját és feljutott a főtáblára. Itt sajnos a francia ellenfele bizonyult tapasztaltabbnak, de így is csodás teljesítményt nyújtott.

Gratulálunk a VSD asztaliteniszezőinek, hogy a nemzetközi mezőnyben is megmutatták, hogy helyt tudnak állni és képesek felvenni a versenyt más ország tehetségeivel! Folytatjuk a munkát és köszönjük az edzők áldozatos munkáját is.

2020-01-08T13:10:30+00:00