Végre újra versenyben az asztalitenisz csapat!

A pandémiás időszakot követően első ízben jutottak a gyerekek versenyzési lehetőséghez, ráadásul nemzetközi versenyen, ahol két VSD fiatal versenyző is játéklehetőséget kapott válogatott szinten. Volentics Anna az ifjúsági válogatottba, Lindner Zétény az újonc válogatottba kapott meghívót.
Szlovákiában rendezték a múlt hétvégén a Satellite Kupát, ahol a helyi szlovák válogatott mellett a cseh, az osztrák és a magyar utánpótlás válogatottak utaztak el, hogy az elmúlt időszakot követően, ismét asztalhoz álljanak és – a felkészülési időszakot követően – ismét megmérettessék magukat.
Szép eredményekkel is büszkélkedhetünk Dunakeszi részéről, hiszen Volentics Anna két társával együtt csapatban megnyerték a viadalt, illetve egyéniben Anna is és Zétény is a legjobb nyolc közül estek ki.
Mind a ketten – korukhoz képest – magasabb korosztályban indultak el. Mivel Anna még serdülő korú, már az ifjúságiak között szerepelt, Zétény pedig az U12-es korcsoportban vett részt, ő pedig még az U11-es korosztályba tartozik. Ezeket figyelembe véve még szebbek ezek az eredmények, hiszen az idősebbek között érték el. Gratulálunk gyerekek!

A másik fontos esemény, amely az elmúlt ten történt és a VSD is érintett volt az eseményen, az nem más, mint Jónyer István – többszörös Világ – és Európa Bajnok asztalitenisz legenda – 70. születésnapi összejövetele, melyet a Dr.Ormai László Csarnokban rendeztek meg. Lindner Zétény – mint Reménységek válogatottja – kapott meghívást, így néhány labdamenet erejéig ütögethetett az ünnepelt asztalitenisz legendával.

2020-08-18T12:05:29+00:00