Változások a felnőtt csapat edzői team-jében

Sajtóközlemény

Városi Sportegyesület Dunakeszi Labdarúgó Szakosztály

2020 március 1-től változások lépnek életbe a Városi Sportegyesület Dunakeszi Labdarúgó Szakosztályban, főként a felső szekcióban. Költséghatékonysági okokból és az eredményesség szempontjait figyelembe véve, hosszas mérlegelés után úgy döntött az elnökség, hogy egy összevont felső egységet alakít ki, mely az U17-es, U19-es korosztályt és a felnőtt csapatot érinti.

Az U19-től néhány játékos több szerepet kap a tavaszi szezonban és együtt edz majd a felnőtt csapattal, amely várakozásaink szerint a „fiatalok” előmenetét is szolgálja majd. A felnőtt csapatot a következő szezonban Takács László és Kárpáti Zoltán irányítja, az U17-ben és az U19-ben Sinkó Géza edző biztosította az egyesületet és a csapatot edzői szerepvállalásáról, Takács és Kárpáti mellett. A szakmai munka minél magasabb szintű megvalósításában Zalaegerszegi Tamás Szakosztályvezető tanácsait követik majd a csapatok.

Szeretnénk megköszönni Kecskés Zoltán munkáját, amellyel nagyon elégedett volt a VSD vezetősége, de sajnos költségvetési okok miatt ezen a jelenlegi struktúrán változtatnunk kellett. Bízunk az összevont munka eredményességében és biztosak vagyunk benne, hogy bajnokságban is tisztességgel helyt állnak majd a VSD játékosai. A hétvégi Törtel elleni 5-0-s győzelemhez pedig külön gratulálok a felnőtt keret minden tagjának.

Hajrá Dunakeszi, hajrá VSD!

/Temesvári István, elnök/

2020-03-02T05:34:35+00:00