Válogatott játékosként is sikeresek az asztaliteniszezőink!

Kishegyi Ákos, asztaliteniszezőnk – a Város Sportegyesület Dunakeszi játékosa –  a válogatott színeiben ezüst érmet szerzett a Spanyol Nemzetközi Ifjúsági Bajnokságon.

A csoportmérkőzések során az orosz válogatottat győzték le nagy mérkőzésen,illetve a Spanyol “D” válogatott ellen győztek 3-0-ra, így feljutottak csoportelsőként a főtáblára. A negyeddöntőt és az elődöntőt sikerült megnyerni a Magyar Ifjúsági válogatottnak, majd a döntőben a francia csapattól szenvedtek vereséget.
Nagyon szép eredmény ez a Magyar Válogatottól, illetve büszkék vagyunk rá, hogy Dunakeszi ifjú versenyzője, Kishegyi Ákos képviselhette hazánkat válogatott színekben és egy ilyen rangos eseményen, ilyen szép sikert ért el.

Serdülő versenyszámban szintén volt dunakeszis versenyző válogatott színekben,Volentics Anna révén. Csapatban sajnos nem sikerült feljutnia a főtáblára a Magyar Serdülő leány válogatottnak, a cseh válogatottól kaptak ki Annáék, egy igen kiélezett mérkőzésen, amelyen 3-2-es vereséget szenvedtek.

A Városi Sportegyesület Dunakeszi Asztalitenisz Szakosztálya büszke a két fiatal versenyzőjére, hogy a válogatott színekben képviselhették hazájukat!

Hajrá Dunakeszi, hajrá VSD!

2019-05-06T08:51:26+00:00