Újraválasztottuk a VSD elnökét!

VSd elnökNagy örömmel adjuk hírül, hogy a Városi Sportegyesület Dunakeszi elnökét, Temesvári Istvánt a tegnapi napon, azaz 2020. november 26-án, újabb 5 évre választotta meg a VSD Küldöttgyűlése.

A rendhagyó eseményen, amelyet a VSD történetében először online felületen rendeztek meg, az egyesület minden szakosztálya képviseltette magát. Az egyesület sportjogásza által vezetett és a Felügyelőbizottság által ellenőrzött eseményen természetesen a VSD Elnökségének tagjai is részt vettek. Elnökünk büszkén számolt be az elmúlt 7 év munkájáról, eredményeiről és további célokat, víziókat fogalmazott meg az előtte álló, újabb ciklusra. A további szakosztályok integrálása, a Dunakeszin élők sportolásának támogatása, az iskolai és óvodai program továbbfejlesztése mellett, több létesítmény felépítése és egy új Rehabilitációs Központ megalkotása is szerepel a tervei közt.

István megingathatatlan bizalmat élvez az egyesületben, ami nem is csoda, hiszen olyan emberről beszélünk, akinek mindenkihez van egy jó szava, és aki mindenkinek igyekszik a segítségére lenni. Munkájának sikerességét és nagyfokú elfogadottságát mi sem bizonyítja jobban, mint az az egyhangú elfogadó szavazás, amely során Temesvári István újabb 5 évre kapott felhatalmazást.

A teljes VSD csapat nevében szeretettel gratulálunk és további eredményes munkát kívánunk az elkövetkezendő időszakra!

/Mészáros-Schäffer Zsuzsa – Kommunikációs vezető/

2020-11-28T16:18:48+00:00