Újra lendületben a VSD felnőtt labdarúgó csapata

Rég ejtettünk szót a szezont a dobogó második fokán záró felnőtt gárdánkról, így a koronavírust követő időszak után lássunk most egy rövid
körképet labdarúgóinkról.

A csapat a vírushelyzetet követően, négy héttel ezelőtt állt újra edzésbe. Szerencsére a kényszerpihenő ellenére is meglepően jó fizikai állapotban tértek vissza játékosaink. Bár az első héten még a biztonsági előírásokat követve, csupán egyéni képzés szintjén mozgatták őket edzőink, a kontaktusokat kerülve végezték a munkát, azonban az enyhítéseknek köszönhetően elkezdődhettek a Takács László – Kárpáti Zoltán edzőpáros által preferált, játékon alapuló edzések, amely a futball sava borsa. Ezek az edzések már a jékékosok számára is sokkal inspirálóbbak voltak.

Az átmeneti időszakban heti három foglalkozással hozza formába magát az alakulat, melynek keret összetételében nem várható nagyobb mozgás, szerencsésen sikerült megtartanunk értékeinket. Erősítések azonban érkezhetnek, a szakmai vezetés egy befejező csatár igazolását tűzte ki célul és emellett edzésről-edzésre számos próbajátékos igyekszik megmutatni tudásának legjavát, ifistáinkkal is egyetemben.

A legjobbaknak lesz lehetőségük bizonyítani a hat hetesre tervezett felkészülés folyamán, ahol szinte kizárólag NB3-mas klubokkal mérkőznek meg játékosaink.

Nagyon várjuk már a szezont és az előttünk álló kihívásokat!

/Makrai Dávid Márk – VSD Felnőtt csapat/

2020-06-10T08:28:26+00:00