Újra csobbantak a VSD vízilabdázói!

A hétvégén, a Budapest bajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzésén, az előttünk álló SOTE csapatával csaptunk össze a Nyéki Imre Uszoda „sátras” medencéjében. A mérkőzés első gólját sikerült is nekünk megszerezni, ám ez a szép kezdés sajnos nem tartott sokáig, mert ezt követően jöttek a folyamatos hibák, ami azt eredményezte, hogy az ellenfél 8-1-re ellépett tőlünk.

A pontatlan kapura lövések, a figyelmetlenségek, a védekezésben megmutatkozó egyéni hibák összeadódtak és még – ez eddig kiváló formában lévő – kapusteljesítményre sem hagyatkozhattunk.  Ellenfelünk  minden lövése gólt eredményezett.vsd vízilabda

A harmadik negyed újabb fordulatot hozott, végre azt játszották a srácok, amit az edzők kértek tőlük. Szoros emberfogásunknak köszönhetően az ellenfél alig tudta felhozni a labdát a mi térfelünkre. A labdakéréseket egyre többen megcsinálták,  így majdnem minden támadásnál sikerült felvinni a labdát az ellenfél kapuja elé. A támadások befejezésével sajnos még akadtak gondjaink így csak futottunk az eredmény után.

Ha az első két negyedben úgy játszunk, mint a harmadik és negyedik negyedben, akkor a győzelem is elérhető lett volna. Persze a kapusunk „hiánya” akkor is érezhető lett volna, de összeségében mégis elégedett voltam a látottakkal. Az első bajnokságban történő szereplésnek a tanulás a fő célja, ennek van most itt az ideje. A medence széléről nézve úgy láttam, hogy nagyot léptünk előre és ez a fontos.    Semmelweis Egyetem VK – VSD 13-6 (Online elérhető jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/store_pdf/MatchReturnData_561_64033.pdf)

Február 6-án indul a rájátszás, ahol elsőnek a OSC csapatával játszunk!  SZURKOLJATOK NEKÜNK!

Hajrá Dunakeszi, hajrá VSD!

/Németh Rudolf – szakosztályvezető/

Akik kedvet kaptak a vízilabdához, sok szeretettel várjuk edzéseinken:

Dunakeszi, Gérecz Attila Tanuszoda

Minden hétköznap nap 14.30-16.00! További információ: vizisport@varosise.hu

2021-02-01T12:57:38+00:00