Újabb vízilabda bajnoki forduló

A VSD vízilabda csapata a bajnokság 3.fordulójában a Városgazda Utánpótlás Klub Kistarcsa csapatával mérkőzött meg a BVSC uszodában. Mindkét csapat nyeretlenül állt a bajnokságban, a VUK- nak a gólátlaga azért erősebb volt. Nagy küzdelemre készültünk, amibe akár a győzelem is benne lehetett volna.

Az első két negyedben kiegyenlített volt a mérkőzés viszont 2-3 lefordulásból az ellenfél szerezte meg a vezetést. Az első gólunkra a 2. negyedig kellett várni, de addigra már 4-et kaptunk. A félidőt 4-1-es há

vsd vízilabda

tránnyal zártuk, viszont a szünetben megbeszélt taktikának is köszönhetően a 3.negyedet már 3-1-re hoztuk, így feljöttünk 4-5-re.

Amikor már az egyenlítésben kezdtünk reménykedni, sajnos beleszaladtunk e

gy nagy pofonba. 7-0-ra hozta az ellenfél az utolsó negyedet így 12-4-re kaptunk ki! Az utolsó negyedben már volt játékosunk, aki kipontozódott, de leginkább a rengeteg egyéni hiba, elvesztett labdák, a pontatlan passzok, a lassú helyzetfelismerés valamint a fáradság miatt esett szét a játékunk.

Nagyon tanulságos mérkőzésen vagyunk túl, amely újabb irányt mutat a további munkánkhoz. Sok pihenésre nem lesz lehetőségünk mivel 29-én már újabb próbatétel vár ránk. Ismét a BVSC uszodába ugrunk fejest ezúttal a Budafóka csapata ellen! Cél a győzelem! Hajrá Dunakeszi, hajrá VSD!

vsd vízilabda

2020-10-26T09:06:51+00:00