Asztalitenisz bemutatót, toborzót tartott szeptember 18-án kedden a VSD Asztalitenisz Szakosztálya a Széchenyi István Általános Iskola alsó tagozatos részén a Posta utcai épületben.
 
Kb.120 gyerek részvételével zajlott az esemény, ahol először Bartinai Péter bemutatta néhány szóban a Szakosztályt a gyermekeknek, majd a két asztalitenisz edző Lovas Dániel és Katona Gergely tartottak egy kis “kedvcsinálót” a gyerekeknek. Végül Káder Benedek a VSD Asztalitenisz Szakosztályának ifjú tehetsége,-aki szintén a Széchenyi Általános Iskola tanulója-,mutatta be, hogy 13 éves korára,milyen ügyesen el lehet sajátítani ennek a sportágnak a rejtelmeit.
A bemutató végén néhány gyerek ki is próbálhatta Fest Ágnes vezetésével, hogy az alapütéseket,hogyan is kellene nagyjából kivitelezni.
Reméljük, hogy néhány gyermeknek megtetszett a “világ egyik leggyorsabb labdajátéka” és viszont láthatjuk őket a Vasút utcai asztalitenisz termünkben.
 
Aki esetleg kedvet kapott, felkeltette az érdeklődését az asztalitenisz sportág, az jelentkezhet a következő telefonszámon vagy email címen:
Lindner Ádám(Szakosztályvezető):
06/70 317 22 88
2019-04-02T10:11:41+00:00