Két arany, egy ezüst és három bronzéremmel zárta a Városi Sportegyesület Dunakeszi Asztalitenisz Szakosztálya a tvégén rendezett országos ranglistaversenyt Budapesten. Ezzel elindult asztaliteniszben is a tavaszi versenyszezon, amely így szép dunakeszis sikereket hozott.

Három napon keresztül,péntektől vasárnapig pattogott az asztalitenisz labda az idei év első országos ranglistaversenyén, újonc, serdülő és ifjúsági kategóriákban. A fiúk a zuglói BVSC pályán, a lányok pedig a budapesti Marczibányi téri Statisztika Csarnokban versenyeztek a végső győzelemért, dobogós helyezésekért és az értékes ranglistapontokért.

Volentics Anna serdülő egyéniben és párosban is a dobogó legfelső fokára állhatott és mind a két versenyszámot aranyéremmel zárta. Nagyon szép siker ez a fiatal dunakeszis versenyzőtől, hiszen 2019.január 1-től lépett a serdülő korosztályba és egyből országos versenyt nyert mind a két számban. Ráadásul ifjúsági kategóriában is sikerült egy érmet szereznie, párosban bronzéremmel zárta a napot.

A fiúknál is szép sikereket értek el a VSD versenyzői.
U11-ben Lovas Csongor az 5.helyen zárta a vrsenynapot.
Az összevont Újonc fiú kategóriában Oroszki Péter (VSD) a harmadik helyen zárt, ami nagyon szép siker, és ezzel Péter a negyedik helyre jött fel az Országos Újonc fiú ranglistán.
Serdülő egyéni kategóriában Vándor András(VSD) a hetedik helyet szerezte meg, amely a száz fős mezőnyben szintén egy kimagasló teljesítmény. Ifjúsági fiú kategóriában Kishegyi Ákos (VSD) párosban Ócsai Mátéval (Ceglédi VSE) ezüstérmet szereztek, egy óriási és kiélezett mérkőzésen kaptak ki a döntőben, egyéniben pedig a hetedik helyen végzett, amely a népes mezőnyben szintén egy nagyon értékes helyezés.


Ezúton is szeretnék gratulálni a VSD-s gyerekeknek,akik nagyon szép eredményeket hoztak a Városi Sportegyesületnek és Dunakeszi városának!

2019-04-02T07:22:35+00:00