Százhalombattai LK – VS Dunakeszi

Pest megyei I.osztály 18. forduló
Helyszín: Százhalombattai Városi Szabadidő Központ
Nézőszám: kb 50 fő

Eredmény: 0-0VSD százhalombatta

A szombati játéknapon csapatunk a Kovács – Vágner, Makrai, Gyulay, Szabó – Kiss R., Csordás – Lukács (Szamkó’ 74), Takács (Galovszky ’89), Makk – Jónás M (Bódi ’33). összeállításban lépett pályára. Az – annó még NB2-es – battai stadion várt ránk, rendkívül mély gyepszőnyeggel és kezdetektől fogva viharos erősségű széllel. Így predesztinálható volt a küzdelmes mérkőzés.
A két gárda méltó ellenfél volt egymás számára, igazi háromesélyes találkozó bontakozott ki. Mind a két kapu többször veszélyben forgott, a hálók mégsem rezdültek meg. Minden elismerést megérdemelnek a srácok, mivel a viszontagságok ellenére végig koncentráltan és fegyelmezetten teljesítettek.
Gratulálunk a frissen kinevezett edzői stábnak a bíztató bemutatkozáshoz!

Edzői értékelés:
Az első játékrészben mi domináltuk a mérkőzést, több helyzetet is kialakítottunk, pontrúgásaink remekül érkeztek a kapu előterébe, azonban a befejezéseknél becsúsztak pontatlanságok. A második félidőben a Batta vette át a kezdeményezést, többször veszélyeztetni is tudtak, de a védelmünk nagyon stabil játékot mutatott, illetve Kovács Tomi szenzációs formában védett. Összességében megérdemelten távoztunk döntetlennel Százhalombattáról.
A megszerzett pont értékét tovább növeli, hogy a mérkőzésen pályára lepett, két U17-es és két U19-es korú saját nevelésű játékos is!
Minden játékosunknak köszönjük kifogástalan hozzáállásukat a mérkőzés folyamán.

Hajrá Dunakeszi! Hajrá VSD!

/Makrai Dávid Márk/

2020-03-09T17:59:09+00:00