FUTSAL

FUTSAL

RÓLUNK

A Városi Sportegyesület Dunakeszi Futsal Szakosztálya 2019 nyarán alakult. A Szakosztály alapját két sikeresen működő, Dunakeszi kötődésű egyesület, a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub és a Sáfár Utánpótlás Egyesület adta. Az elmúlt szezonban a két egyesület U15-ös korosztálya éppen egymás ellen vívta az U15-ös országos futsalbajnokság nagydöntőjét, így az ország két legjobb csapatát Dunakeszi delegálta 2019-ben.

A Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub 2011 óta íródó történelme során felnőtt szinten férfi NB II-es bajnoki címmel (2013), ezüst- (2012) és bronzéremmel (2017), női és férfi NB I-es szerepléssel (női 3. és férfi 5. helyezés 2014-ben), női és férfi Magyar Kupa Final Fourral büszkélkedhetett (2014-ben a hölgyek, 2018-ban az urak jutottak a legjobb négyig). Utánpótlás szinten is szép sikereket arattak a Kinizsis növendékek: a klub három Pest megyei bajnoki cím mellett nyolc ezüstérmet, négy bronzérmet tud felmutatni, emellett egy országos bajnoki címe mellett (2018) öt ízben végzett a második pozícióban az országos összevetések tekintetében a különböző korosztályokban. A Klub növendékei külföldi eseményeken is eredményesen öregbítették hazánk és városunk hírnevét (Erdély, Ausztria, Anglia, Olaszország). A Kinizsiből hét felnőtt és kilenc utánpótlás játékos jutott el a válogatott keretébe.

A Sáfár Utánpótlás Egyesület a 2015/2016-os idényben Pest megyei bajnoki címet szerzett az U11-es korosztályban, majd az országos négyes döntőbe bekerülve a 2. helyen végzett. A 2018/2019-es szezonban az újabb, immár U15-ös Pest megyei bajnoki címet követően az országos négyes döntőbe is első helyen végzett csapat. 2018 végén a Barcelona közelében, Sant Cugatban rendezett nemzetközi U14-es futsaltornán több spanyol élcsapat utánpótlás-korosztályát megelőzve végzett az első helyen a SUPE.

2019 nyarától a két egyesület közösen, a VSD Futsal Szakosztályaként folytatja tevékenységét, ahol a szakmai stáb a fiatalok folyamatos fejlődése és a szakmaiság megőrzése mellett a gyermekek nevelését is fontos feladatának tartja: célunk, hogy növendékeink ne csupán sportot szerető ifjakká cseperedjenek, hanem tisztelettudó, kitartó, felelősségteljes, becsületes felnőttekké váljanak („A legtöbb, amit gyerekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak” – Johann Wolfgang von Goethe). Ezen törekvéseink megvalósítására szakmai stábunk összetétele a garancia: a korábbi Dunakeszi Kinizsi közönség-kedvenc, 46-szoros román futsalválogatott Safar Iuliu Tony, Lámpi Tibor, aki oroszlánrészt vállalt a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub utánpótlásbázisának felépítésében, fejlesztésében, illetve Katona Roland, aki az elmúlt évek során a SUPE csapatánál és a VSD nagypályás korosztályainál is eredményesen segítette Safar Tony munkáját.

A 2019/2020-as idényben összesen négy korosztályban (U11, U13, U15 és U17) kezdjük el a munkát, emellett fontos figyelmet fordítunk az iskolai programra is. Célunk a Labdarúgó Szakosztállyal való sikeres együttműködés kiépítésén túl, hogy belátható időn belül ismét legyen Dunakeszinek felnőtt futsal-csapata, ahol a keret magját helyi kötődésű, saját nevelésű fiatalok alkotják! Hisszük, hogy az általunk kínált szakmai háttérnek köszönhetően a jövőben újra tudunk felnőtt és utánpótlás szinten is játékosokat delegálni a magyar válogatott számára is! Folytatódik a tavalyi tanítási év során a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub közötti közös munka is: az iskola első és második osztályos tanulóinak körében nagy népszerűségnek örvendő futsal képzést ebben a tanévben Dunakeszi sporttagozatos iskolája Klubunkkal közösen folytatja.

A Városi Sportegyesület Dunakeszi Futsal Szakosztálya sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt. Ha szeretnél az ország egyik legszínvonalasabb utánpótlás-bázisának a tagja lenni, ahol szakképzett edzőink személye a garancia a minőségi edzésmunkára és a fejlődésre, ha szeretnél egy családias, vidám, sportközpontú közösség tagja lenni, rendszeresen sportolni, ne habozz, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! Csatlakozz a VSD hatalmas családjához, azon belül a VSD Futsal-családhoz, sok szeretettel várunk akár játékosként, akár szurkolóként!

EDZŐK

Zalaegerszegi Tamás
Zalaegerszegi TamásSzakosztályvezető
Tíz évesen kezdtem el versenyszerűen futballozni előbb a Vác, majd a Vasas színeiben, ahol szerződéssel tartalékbajnokságig jutottam el. Sajnos az NB I-ig nem sikerült felküzdeni magam, de a Hatvan NB II-es csapatában és több NB III-as klubban is szerepeltem. A „visszavonulásomig” Pest megye I. osztályban játszottam és 36 évesen hagytam abba a versenyszerű labdarúgást. Edzőként Veresegyházán kezdtem el dolgozni 2008-ban ott egy évet edzősködtem, onnan kerültem Csomádra, ahol gyakorlatilag a nulláról építettem ki egy azóta is működő utánpótlást. 2014-16-ig az akkor még Dunakeszi Kinizsi felnőtt csapat vezetőedzőjeként dolgoztam, majd az utánpótlásban kezdtem el tevékenykedni. 2015 óta a Bozsik program Dunakeszi központjának vezetője vagyok. 2017 telén érkezett felkérés a Bag felnőtt csapatának vezetésére, amit 2019 év elejéig csináltam. 2018-tól segítem az VSD munkáját, mint szekció- és technikai vezető és 2019 nyarától, pedig mint szakosztályvezető tevékenykedem az egyesületnél. Persze az edzői képesítéseimet is szép sorban gyűjtögettem, 2011-ben végeztem el a D-licences tanfolyamot, így már gyermekeket is edzhettem, 2014-től B, majd 2018-tól az UEFA „A” licences minősítését szereztem meg.

Elérhetőségei:
Tel.: +3620 372 63 25
E-mail: zalaegerszegi.tamas(kukac)varosise.hu

Sáfár Tony
Sáfár TonySzakmai vezető
Safar Iuliu Tony 1985-ben született Máramarosszigeten. A román futsal-válogatott szerelését 46 alkalommal ölthette magára, a 2012-és horvátországi Európa Bajnokságon 6. helyen végzett Románia csapatának tagjaként. A kétszeres magyar bajnok, kétszeres magyar kupa-győztes, kétszeres Szuperkupa győztes játékos 2012 és 2014 között 58 mérkőzésen lépett pályára a Dunakeszi Kinizsi színeiben. A látványos trükkjeiről, cseleiről ismert Tony a szurkolók egyik kedvencének számított, a Dunakeszin töltött két szezonja során az ellenfelek kapuját 63 góllal terhelte. Meghatározó tagja volt az NB II-es bajnokságot nyerő csapatnak, valamint az NB I-ben 5. helyen végző alakulatnak is. Gazdag játékos-pályafutása során megfordult az MVFC Berettyóújfalu, a spanyol Galdar Gran Canaria, a szlovák PKF Kosice, a Dunakeszi Kinizsi, a máltai Balzan Futsal, a román AFC Dunarea 2005 Calarasi, a dunaújvárosi Dunaferr DF Renalpin, a budaörsi Aramis, az angol Baku United London és a Ferencváros csapataiban. Edzőként a Dunakeszi Kinizsinél több korosztállyal is dolgozott (2013/2014-ben Pest megyei 2. helyezett az U11-es és 3. helyezett az U13-as csapattal), majd az idei nyárig a nevével fémjelzett Sáfár Utánpótlás Egyesület szakmai munkájának egyik meghatározó alakja volt, emellett irányította a Ferencváros felnőtt csapatát is az NB I-ben. A SUPE csapatával a 2015/2016-os idényben U11-es Pest megyei bajnoki címet szerzett, majd az országos négyes döntőbe bekerülve a 2. helyen végzett, míg a 2018/2019-es szezonban az újabb, immár U15-ös Pest megyei bajnoki címet követően az országos négyes döntőbe is első helyen végzett csapata. Az országos sikerek mellett növendékei a nemzetközi porondon is megállták a helyüket: 2018 végén a Barcelona közelében, Sant Cugatban rendezett nemzetközi U14-es futsaltornán több spanyol élcsapat utánpótlás-korosztályát megelőzve végeztek az első helyen. Tony edzői pályája során mindig nagy hangsúlyt fektetett játékosai szakmai fejlesztésére, így személye garancia a minőségi képzésre. Tony rendelkezik a sportág jelenlegi legmagasabb edzői végzettségének számító UEFA Futsal B diplomával.

Elérhetőségei:
Tel.: +3630 350 6017
E-mail: safar.tony(kukac)varosise.hu

Lámpi Tibor
Lámpi TiborEdző
Az 1987-ben Csíkszeredán született Lámpi Tibor Dunakeszi futsal-életének egyik meghatározó szereplője. Az egykori Dunakeszi-nevelésű nagypályás utánpótlás-válogatott játékos már 17 éve edzőként tevékenykedik (8 éve futsaledző), a nagypályás edzői végzettség mellett MLSZ Futsal edzői diplomával is rendelkezik. Játékosként a 2014/2015-ös futsal szezont a Pestszentlőrinci SFA csapatában kezdte, ahonnan 2015 januárjában igazolt Dunakeszire. A Kinizsi szerelését 32 találkozón húzhatta magára, ezeken a mérkőzéseken 10 találatot szerzett. A 2014/2015-ös szezonban felnőtt csapatunk tagjaként az NB II. Közép csoportjának alapszakaszát a 2. helyen zárta, majd a 2015/2016-os idényben az NB II. Közép csoportjában végzett a 2. helyen. Az elmúlt években a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub csapatainál vezetőedzői, illetve utánpótlás vezetői pozíciót töltött be. Az U11-es és U13-as korosztályok vezetőedzőjeként az elmúlt hat szezon során 10 csapatát vezette be a Pest megyei Futsal7vége négyes döntőjébe, ahol két első, öt második, két harmadik és egy negyedik hellyel zártak növendékei. A 2016/2017-es és 2017/2018-as idényben az U13-as korosztállyal Pest megyei bajnoki címet szerzett, majd az országos négyes döntőbe bekerülve mindkét szezonban a 2. helyen végzett csapataival. Az elmúlt években az MLSZ által szervezett bajnokságok mellett korosztályaival rangos nemzetközi tornákon is sikeresen szerepel: Ausztriában, Angliában és Olaszországban is remek eredményeket értek el az általa irányított gyermekek. Az utánpótlás csapatok szakmai felkészítése mellett tevékeny részt vállalt a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub óvodai, valamint iskolai futsal-képzéseinek beindításában. Tibi fontosnak tartja csapatai mellett önmaga fejlesztését is: korosztályai felkészítése mellett a sportág jelenlegi legmagasabb edzői végzettségének számító UEFA Futsal B diploma megszerzéséért is dolgozik.

Elérhetősége:
Tel.: +3620 251 6787
E-mail: lampi.tibor(kukac)varosise.hu

Katona Roland
Katona RolandEdző
Katona Roland 1975-ben született Gyöngyösön. A Sáfár Utánpótlás Egyesületben évek óta eredményesen segítette Safar Iuliu Tony munkáját. A 2015/2016-os idényben Pest megyei bajnoki címet szerzett az U11-es korosztállyal, majd az országos négyes döntőbe bekerülve a 2. helyen zárt. A következő két évben a Dalnoki Akadémiánál tevékenykedett: a 2016/2017-es szezonban az U13-as budapesti bronzérméből vette ki tevékenyen a részét. 2018/2019-ben a SUPE csapatával az U15-ös Pest megyei bajnoki címet követően az országos négyes döntőbe is első helyen végeztek, míg a Városi Sportegyesület Dunakeszinél nagypályán is Safar Tony mellett dolgozott az U14-es és U15-ös korosztályoknál. Roland kimagasló pedagógiai érzékkel rendelkezik, emellett tökéletesen beleillik a szakosztály által fontosnak tartott minőségi munkába. Meglévő alapfokú végzettsége mellett szeretné tovább fejleszteni szakmai tudását is.

Elérhetőségek:
Tel.: +3630 549 2778
E-mail: katona.roland(kukac)varosise.hu

Végh Zoltán
Végh ZoltánTechnikai vezető
Végh Zoltán 1986-ban született Vácon. A sport gyermekkora óta fontos szerepet játszik az életében: a Dunakeszi Kinizsi nagypályás utánpótlás labdarúgócsapataiban nevelkedett, belekóstolt az atlétikába, majd két szezonon keresztül, 2005 és 2007 között tagja volt a Dunakeszi Kézilabda Klub csapatának is. A Dunakeszi Kinizsi Futsalnál 2011-től először szurkolóként, videók készítésével kezdett foglalkozni, majd a stáb munkáját segítette beszámolók, videók, online tartalmak gyártásával. A Dunakeszi Kinizsi Futsal szakmai stábjának 2014 tavasza óta a tagja, mint kommunikációs- és technikai vezető. 2016-ban az MLSZ Felnőttképzési Intézeténél szerzett Sportmenedzseri diplomát, 2017-ben Vizuális média kategóriában a 2016-os év Pest megyei futballkrónikása elismerésben részesült. Célja, hogy a szakosztály munkáját a leghatékonyabban segítse, ezáltal támogatva a csapat nyugodt és sikeres felkészülését.

Elérhetőségek:
Tel: +3630 638 2266
E-mail: vegh.zoltan(kukac)varosise.hu

Kasza János
Kasza JánosTiszteletbeli szakosztályvezető
Az 1955-ben, Ózdon született Kasza János a magyar futsal egyik meghatározó alakja. Vannak, akik játékosként tettek sokat futsalunkért, János a pálya mellől tette ugyanezt menedzserként, a futsal magyar diplomatájaként. A modern magyar futsal kezdetétől, 2000 nyarától szolgálta a magyar válogatottak ügyét. A csapatmenedzseri feladatain kívül több mint 360 nemzetközi eseményt, mérkőzést rendezett 1998 és 2015 között. Ezek közül 31 alkalommal volt torna igazgatója EB és VB selejtező tornáknak. 2005-ben a futsal, 2006-ban az U17 fiú válogatottal EB döntőn vett részt. 2005-ben és 2014-ben az UEFA női U19, illetve férfi U19 magyarországi rendezésű EB döntőjének a helyszínigazgatója, 2010-ben a Magyarországon megrendezett Futsal Európa Bajnokság döntőjének projektigazgatója volt. Kasza János 2015-től erősítette klubmenedzserként a Kinizsi szakmai stábját, ahol az operatív, szervezési, technikai és kommunikációs területek fejlesztésében, segítésében voltak elévülhetetlen érdemei.

Elérhetőségei:
Tel.: +3630 195 0682
E-mail: kasza.janos(kukac)varosise.hu

TAGDÍJ

A VSD Futsal Szakosztályának tagdíja 9.000 forint/fő/hónap.

Testvérkedvezmény esetén a tagdíj 8.100 forint/fő/hónap (a teljes árból 10% kedvezmény).
Bankszámlaszám: 16200230-10031731
Közleményben: gyermek neve, születési ideje, edző neve, adott hónap (Pl.: Minta Milán, 2000.01.01, Edző Ede, 2019/01. havi tagdíj)

A VSD Labdarúgó- és Futsal Szakosztályába tartozó sportolók esetében a teljes, 100%-os tagdíj 12.000 forint/fő/hónap, melyből 9000 forintot a Labdarúgó szakosztály, 3000 forintot a Futsal szakosztály számlájára kell utalni! Adott esetekben a kedvezmények (pl. testvérkedvezmény) ezekből az összegekből számolandóak.

Azon sportoló, akik a Futsal szakosztályon kívül másik VSD-s szakosztálynak (kivéve a Labdarúgó szakosztályt) is a tagja, a futsalos tagdíj 9000 forint/fő/hónap.

A mindenkori havi tagdíjat az adott hónap 10. napjáig az alábbi módokon lehet rendezni:
Személyes befizetés: Minden hónap első keddjén, és második hét csütörtökén 15.00-18.00 óráig a Magyarság Sporttelepen az irodaépület első emeletén (2120 Dunakeszi, Fő út 145). Emellett lehetőség van a tagdíj rendezésére a fent említett ügyfélfogadási időkben a Magyarság sporttelepen és a Fóti úti sporttelepen is.

Átutalás: A tagdíjat a Városi Sportegyesület Dunakeszi MagNet Banknál vezetett 16200230-10031731 számú bankszámlájára kell átutalni, feltüntetve a gyermek nevét, születési idejét, edző nevét és az adott hónapot (Pl.: Minta Milán, 2000.01.01, Edző Ede, 2019/01. havi tagdíj).

Ügyfélfogadási időpontok:
Magyarság sporttelep (2120 Dunakeszi, Fő út 145. I. emeleti iroda): minden hétfőn és szerdán 9.00–15.00 között (Hajzer Annamária, Szendi Erika vagy Szendi Fanni)
Fóti úti sporttelep (2120 Dunakeszi, Fóti út 41.): minden hétfőn és szerdán 10.00–17.00 között (Rusóczky Anna)

Új tagjaink számára belépési nyilatkozatot (tagfelvételi lap) kell kitölteni, mely az alábbi linkről tölthető le. A kitöltött nyilatkozatot elektronikusan a dunakeszi@varosise.hu e-mail címre, vagy személyesen a Magyarság Sporttelepen (2120 Dunakeszi, Fő út 145) tudjátok leadni, ügyfélfogadási időben.

FELSZERELÉS

Egy edzőpólót minden új tagunk ingyenesen kap. Aki igényel további edzőpóló(ka)t, 2.000 Ft/db áron tud majd további pólót rendelni.

A melegítő 10.000 Ft-ba kerül, melyet Végh Zoltánnál, edzésidőben vagy előre megbeszélt időben lehet próbálni és megrendelni. Eligazolás, illetve a tagság megszakítása esetén a felszerelés az átvételtől számított 2 éven belüli hiánytalan és sértetlen visszaszolgáltatása esetén 5.000 Ft visszajár. Az átvételtől számított 2 év elteltével (ha az Átvevő tagsága megszakítás nélkül fennállt, valamint az Átvevőnek nincsen tagdíj tartozása) a felszerelés a Sportoló tulajdonába kerül. Amennyiben 2 éven belül méret probléma merül fel, használt, de még jó állapotban lévő melegítőre tudjuk cserélni a kapott sportfelszerelést.

 

ESEMÉNYEK

FOCI/FUTSAL/KAPUSTÁBOR – 2020 NYÁR

Kedves Szülők!

Örömmel értesítünk Titeket, hogy a jelenlegi koronavírus intézkedéseket figyelembe véve, lehetőségünk nyílik megrendezni a szokásos VSD nyári FOCI/FUTSAL/KAPUSTÁBOROKAT!

Amit a táborokról feltétlen tudni érdemes:

  • 8 héten át rendezzük meg a focitábort, A és B hetekre bontva, változatos programokkal, hogy azok számára is élvezetes legyen, akik 2 egymást követő héten át töltik velünk a szünidőt
  • mindennap 1,5 órás edzéseket tartunk a gyerekeknek, beiktatunk egy kis délutáni pihenőt és csak ezt követően indulunk el a délutáni programokra
  • a programokról való visszaérkezés 16:00 körül várható általában, ha esetleg csúszás van, akkor minden esetben értesítünk titeket
  • a gyerekeket reggel 7:30-tól már fogadjuk, délután 16:30-ig tudunk nekik felügyeletet biztosítani, helyszín minden esetben a Fóti úti Sportcentrum (2120 Dunakeszi, Fóti út 41.)
  • a programokat minden esetben szabadtérre szervezzük, hogy gyermekeiteket a legnagyobb biztonságban tudjuk
  • a tábor díja VSD igazolt játékosoknak 27.000 Ft, külsősöknek 30.000 Ft
  • az étkezéseket külső szolgáltatóval oldjuk meg, lehetőség van ételallergiásoknak is a nekik megfelelő étrendet választani
  • kapustábor időpontja: 2020.06.29-07.03.
  • jelentkezni lehet 7 éves kortól a következő linken: https://docs.google.com/forms/d/1CfRa3cWCZ8i1wOVmPEveWGRhXuqAisu_h-kfxmi3In4/viewform?edit_requested=true&fbclid=IwAR3Xy3wfmPqRLvWiX8xQZgXjCFSmzGKHNDmfaOgRoid49HIVcsKrzAu5ypM
  • szükséges felszerelés: edzőfelszerelés (időjárásnak megfelelően), törölköző, papucs, tisztasági csomag, naptej, fürdőnadrág, innivaló.

Mivel jelenleg nem tudunk pontos információt az iskolai menetrendről – lesz-e tanítás még ebben a tanévben, vagy sem – így az eredetileg meghirdetett tanévi struktúrához alkalmazkodva hirdettük meg a táborokat. Ezek alapján várjuk a jelentkezéseket június utolsó 2 hetére is, ha bármi változás történne, akkor majd a jelentkezőkkel egyénileg egyeztetünk.

Szeretnénk kérni Titeket, hogy az idő rövidsége miatt a tábori díjat egy összegben fizessétek be 2020. június 8-ig, a vírushelyzetre tekintettel mindenképp utalással – elkerülve a készpénz használatot és a fertőzést – a VSD számlájára: 16200230-10000544 (a bankfiókban lehetőség van a KP-s befizetésre is, aki esetleg nem tud utalni). a közleménybe kérjük feltüntetni, hogy „nyári tábor”, a gyerek nevét, a tábori dátumot.

Bármi egyéb kérdés felmerülne a szokásos elérhetőségeken tudtok kérdezni, érdeklődni: labdarugas@varosise.hu; Végh Zoltán: +36 30/638-2266

Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a Városi Sportegyesület Dunakeszi továbbra is a kormány és az önkormányzat utasításait követi a vírusvédelemmel kapcsolatosan és maximálisan törekszünk az előírások betartására a vírus teljes megfékezése érdekében.

Várjuk a srácokat sok szeretettel,

VSD csapata

GALÉRIA

KAPCSOLAT

A Városi Sportegyesület Dunakeszi Futsal Szakosztályának Szakosztályvezetője:
Zalaegerszegi Tamás
Tel.: +3620 372 6325
E-mail: zalaegerszegi.tamas(kukac)varosise.hu

Szakmai vezetője:
Safar Iuliu Tony
Tel.: +3630 350 6017
E-mail: safar.tony(kukac)varosise.hu

Technikai vezetője:
Végh Zoltán
Tel.: +3630 638 2266
E-mail: vegh.zoltan(kukac)varosise.hu

Szakosztályunk Tiszteletbeli szakosztályvezetője:

Kasza János István
Tel.: +3630 195 0682
E-mail: kasza.janos(kukac)varosise.hu

SZAKOSZTÁLYI HÍREK

DOKUMENTUMOK

Belépési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat

Kilépési nyilatkozat

Kérdőív új sportorvosi vizsgálathoz

Nyilatkozat ismételt sportorvosi vizsgálathoz

2020-07-21T09:00:51+00:00