Remek győzelemmel kezdték a tavaszi szezont női kézilabdázóink

Két hónapos bajnoki szünet után, vágtunk neki a bajnokság második felének,

Ellenfelünk a 4. helyen álló Budakalászi SC volt, akiket az őszi szezonban 40-28-ra győztünk le. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, hiszen a budakalásziak a szezon második felében remek eredményeket ért el. Az első pillanattól komolyan vettük az összecsapást. Ennek megfelelően 0-4-gyel kezdtünk, és ennél közelebb nem is tudott hozzánk kerülni ellenfelünk az egész meccs folyamán. Remek védekezésnek és a kiváló kapusteljesítménynek köszönhető, hogy az első félidőben mindössze 10 gólt kaptunk, mi pedig 14-et lőttünk, így a mérkőzés elején megszerzett előnnyel mehettünk szünetre.

A második félidőt is koncentráltan kezdtük, remek védekezéssel és gyors gólokkal szakítottuk le ellenfelünket, akik mindent megtettek azért, hogy meccsben maradjanak. A pontosabb támadójátéknak és a folyamatos jó kapusteljesítménynek köszönhetően egyre nagyobb lett a különbség a két csapat között. A mérkőzés végén fiataljaink is pályára kerültek, akik jó megmozdulásokkal és szép gólokkal hálálták meg a pályán töltött perceket.

A végeredmény 22-34 lett.

Örülünk, hogy végül sima mérkőzéssel kezdtük meg a tavaszi szezont, ahol igazi csapatmunkát láthattak a kilátogató nézők.  Látszott, hogy a lányok már sokkal összeszokottabban mozognak, és élvezik a játékot.

Csapatunk legközelebb jövőhét vasárnap hazai pályán, de mégis idegenben, a Budakalászi Sportcsarnokban (Budakalász, 2011 Omszk park 1.) fogadjuk a Solymári SC-t. Ők jelenleg az utolsó helyen állnak, de nekünk ebben a bajnokságban minden mérkőzést komolyan kell venni, ha a csapat szeretné megőrizni első helyét. Reméljük, egyre többen látogatnak ki szurkolni! Szükségünk van minél több bíztatásra.

Mérkőzés végeredmény: 22-34 (10-14)

A mérkőzést így értékelte a csapat edzője, Csuka Zsóka:

 „Nagyon fontos győzelmet arattunk a Budakalász ügyes csapata ellen. Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, játékával.”

Szélsőnk is értkelte Török Petra személyében a mérkőzést:

“Nagyon vártuk már, hogy folytatódjon a bajnokság, keményen dolgoztunk a szünetben, és örülünk, hogy ez már az első mérkőzésen látszott. Nem tudnék kiemelni senkit, mindenki hozzá tudott tenni a mérkőzéshez, igazi csapat munka volt ez a győzelem.”

Leány ifjúsági csapatunk is győzelemmel zárta első meccsét: 27-34 (16-16)

Hajrá Dunakeszi! Hajrá VSD!

2019-04-25T06:57:45+00:00