Régi új „mesterével” erősödik a VSD felnőtt csapata

Nagy lelkesedéssel tért vissza a VSD kispadjára Kecskés Zoltán, a VSD korábbi UEFA A licenszes edzője. Mint korábban már írtunk róla, Kecskés Zoltántól februárban vált meg egyesületünk, mert az akkor körülmények nem tették lehetővé egy ilyen kaliberű edző megtartását. Kecskés most egy teljesen új feladattal felvértezve, egy megújult, utánpótlás bázisra épülő gárdához tér vissza és már meg is kezdte az edzésmunkát a csapattal. Zoli szakmai érdemeit és az akkori játékosállománnyal elért sikereit nem is vitathatta egyesületünk, ezért ültünk vele ismét tárgyalóasztalhoz, hogy az új kihívásokról egyeztessünk. A beszélgetéseket szeptember közepére egyetértés és megegyezés követte, a Maglód SC elleni hétvégi mérkőzésen már ő „meccselt”.

Az egyesület természetesen továbbra is számít Kárpáti Zoltán munkájára az U19-es csapat felkészítésében. Kárpáti Zoli nagy népszerűségnek örvend játékosai körében és sokat tett már eddig is Dunakeszi labdarúgásért. Takács László távozása után egyedül is vállalta a felnőtt keret vezetését, amiért hálával tartozik neki az egyesület.

Továbbra is bízunk az utánpótlásra épített felnőtt keret sikereiben és igyekeztünk reális célokat megfogalmazni csaptunk számára, főként a bajnoki szereplést illetően. Időt kell adnunk az utánpótlásból feltörekvő reménységeknek, hogy megmutassák mit is tudnak a pályán. Dunakeszinek szüksége van egy helyi tehetségekből felépített focicsapatra, hiszen ez jövőképet és sportolói ambíciókat adhat az itt élő fiatalságnak, az itt élő labdarúgás szerelmeseinek.

Hajrá Dunakeszi, hajrá VSD!

2020-09-24T08:22:55+00:00