Őszi szezon összefoglaló Kecskés Zoltántól

„Túl vagyunk az őszi szezon utolsó mérkőzésén, amelyen a csapat sikeresen vette az előttük álló akadályokat, hiszen a tabella második helyet sikerült megszerezni a bajnokságban” – foglalta össze röviden Kecskés Zoltán a VSD-s fiúk őszi szereplését. 

Tulajdonképpen a szezon első és utolsó harmada kicsit nyögvenyelős volt, valahogy nehezen pörögtünk fel. A bajnokság közepén, viszont elég jó teljesítményt nyújtottunk, ahol 8 meccsből hétszer győztesen hagytuk el a pályát. Azt lehet mondani, hogy a csapat végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott. A bajnokság közepe felé kialakult a csapat is, hiszen sok új játékos érkezett nyáron. Szerencsére idővel ők is remekül beilleszkedtek és összeszoktak a „régiekkel”. Az előzetes várakozásnak megfelelően úgy érzem, hogy egy sikeres félszezont zártunk. Az igaz, hogy nem állunk a dobogó 1. fokán, de a 2 pontos hátrány reményt ad a tavaszi jó folytatásra.

A legtöbb gólt mi lőttük és a legkevesebbet is mi kaptuk, úgy gondolom, hogy ez igen bíztató. Természetesen ismerem a csapat gyengéjét és a téli felkészülésen azon fogunk dolgozni, hogy megerősítsük a csapatot akár olyan játékosokkal is, akikkel sikeresen kivívhatjuk a hőn áhított első helyet.A tavaszi szezonra a vetélytársak Dunakeszire jönnek, ami ugyancsak reményt ad, hiszen a legtöbb hazai győzelmet a mezőnyben mi arattuk. Idegenbeli játékunkon kell egy kicsit javítanunk. A téli felkészülés kemény lesz, már január elején elkezdjük az edzéseket, 5 magasabb osztályú edzőmérkőzéssel készülünk a tavaszi szezonra.”

2019. november 25.

Kecskés Zoltán

VSD Felnőtt Labdarúgó csapat edzője

2019-11-26T13:04:14+00:00