Távozik a VSD Labdarúgó Szakosztályának egyik meghatározó egyénisége, a VSD megye I-es felnőtt csapatának vezetőedzője, Ifj. Albert Flórián. Flóri, – hiszen mi csak így hívtuk – sokat tett a Dunakeszin működő labdarúgásért. Nemcsak a felnőtt csapat sikerre vitelében volt meghatározó szerepe, komoly érdeme volt a „dunakeszis” edzőgárda továbbképzésében és fejlesztésében is.

A Városi Sportegyesület Dunakeszi elnöke, Temesvári István és ifj. Albert Flórián barátsággal váltak el egymástól, azzal az üzenettel, hogy a jövőben is segítik egymás szakmai munkáját, ahol csak lehet. A csapat „átadásában” is támogatásáról biztosította a vezetőséget Flórián.

A felnőtt csapat – egy két személyi változás után, – de rendületlenül folytatja a tavaszi felkészülést. A felnőtt csapat irányítását Kecskés Zoltán veszi át, aki már a héten meg is kezdte a munkáját a felnőtt kerettel. Kecskés Zoltán, A licences edző, többszörös magyar bajnok, és szuperkupa győztes, aki több mint 150 NB1-es mérkőzésen szerepelt és nemzetközi szinten is bizonyította már tehetségét.

Munkájához nagyon sikert kívánunk! Hajrá Dunakeszi! Hajrá VSD!

2019-04-02T07:24:20+00:00