Megrendeztük az I. VSD Sportbált!

A december hónap amúgy sem mentes ünnepi pillanatoktól, de a Városi Sportegyesület Dunakeszinek sikerült még tovább fokoznia a hangulatot így karácsony előtt, ugyanis 2018. december 8-án került megrendezésre a VSD történetének első Sportbálja a VOKE-ban.

vsd sportbál

A szervezők természetesen gondoskodtak róla, hogy a rendezvény az önfeledt szórakozásról és kikapcsolódásról szóljon. A VSD Cheerleaders pompom csapat nyitótánca után következhettek a sztárfellépők. Olyan neveket sikerült megnyerni erre az estére, mint Kaszás Géza műsorvezető, valamint Dombóvári István humorista. A parádés poénoktól sokan a könnyeiket törölgették. A programban előkelő helyet kapott a VSD elnökének, Temesvári Istvánnak az évértékelő beszéde és köszönetnyilvánítása. Bemutatásra került a teljes egyesület, az irodai dolgozók és mind a 13 szakosztály is.vsd portbál

A hivatalos program után végre tényleg mindenki a „sarokba tette a melegítőjét” és kezdetét vette az I. VSD Sportbál. A finom ételek után a Feeling zenekar élőzenével szórakoztatta a tömeget. Jöhettek a jobbnál jobb zenei kívánságok, az igazi retro buli, többségében a 90-es évek slágerzenéivel. A hangulat annyira fenomenálisra sikeredett, sokan haza sem akartak menni és helyben szerettek volna jegyet vásárolni a II. VSD Sportbálra. Biztosak vagyunk benne, hogy megint csak egy hagyományteremtő rendezvényt sikerült összehoznunk! Csak így tovább, köszönjük mindenkinek, aki eljött és velünk tartott! Hajrá VSD!

2019-06-07T14:13:42+00:00