Megkezdődött a 2019/20-as versenyszezon asztaliteniszben


Két arany,egy ezüst és két bronzéremmel, illetve értékes helyezésekkel kezdték meg az új szezont a VSD utánpótlás asztalitenisz versenyzői.

A BVSC és a Statisztika Csarnoka adott otthont az idénnyító országos utánpótlás versenynek, ahol újonc, serdülő és ifjúsági kategóriákban mérték össze tudásukat országos szinten a különböző klubok utánpótlás versenyzői.

Szerdán a legfiatalabbak álltak asztalhoz U11 és U13 összevont kategóriában mérték össze tudásukat a versenyzők.  A VSD részéről szép eredmények születtek, hiszen Oroszki Péter az összevont kategóriában bronzérmet szerzett, Szlivka Norbert pedig 8. helyen végzett a népes, több, mint száz fős mezőnyben.

U11-ben szintén szép eredményenek örülhettünk, Lovas Csongor bronzérmet, Lindner Zétény pedig 5. helyen végzett a legfiatalabbak kategóriájában.
Másnap,csütörtökön a serdülő versenyzők mérték össze tudásukat, ahol VSD részéről két érem született, Volentics Anna párosban aranyérmet szerzett, egyéniben pedig második helyen végzett. A fiúknál szintén sikerült egy értékes helyezést megcsípni Vándor András révén,aki a hatodik helyen végzett.
A harmadnapon, pénteken a legidősebbek, az ifjúsági korú játékosok versenyeztek az érmekért és az értékes ranglistapontokért.
Ifjúsági párosban született meg a második aranyérem Kishegyi Ákos révén, aki ceglédi társával első helyen végzett. 
Jövő tvégén elindulnak asztaliteniszben a különböző csapatbajnokságok is.
Megkezdi szereplését az NB I-es csapatunk is, aki a Soltvadkert csapatát fogadja hazai pályán szeptember 7-én szombaton 11. órakor a Vasút utcai teremben.
A második csapatunk NB III-ban kezdi meg a szereplését, mivel a tavalyi szezonban megnyerték a Pest Megye I/A küzdelmeit. Számukra az első mérkőzés Maglódon lesz idegenben,szintén szeptember 7-én szombaton.
Harmadik számú csapatunk,akik Pest Megye I/A-ban kezdik meg az új bajnoki évadot,hiszen a tavalyi bajnoki évadban kiharcolták a Pest Megye I/B bajnokságból a feljutást.Ők szintén idegenben az Őrbottyán csapata ellen állnak először asztalhoz.
A negyedik csapatunk pedig a Pest Megye I/C-ben a Vác csapata ellen kezdi meg a 2019/2020-as bajnoki szezont.

2019-09-02T13:06:16+00:00