Megérkezett a VSDíj!

Kedves Szülők!

Örömmel értesítünk Titeket, hogy egyesületünk hatékony és gördülékeny működését elősegítendő, bevezetésre került VSDíj elnevezésű – tagdíj kezelő- és nyilvántartó – rendszerünk.

A VSDíj rendszerbe a regisztráció minden tagunk számára kötelező, innen történik majd a jövőben a VSD tagdíjainak számlázása, a nyilvántartás és az adminisztráció. Azt itt megadott minden adat és információ csakis a VSD belső működését segíti, harmadik félnek természetesen nem adjuk ki.

A VSDíj a következő helyen érhető el:

https://vsdij.varosise.hu

Regisztrációhoz 5 nagyon egyszerű folyamatot érdemes követned:

  • Kattints a Regisztráció gombra és töltsd ki az adatokat értelemszerűen, magadról! A regisztrációról megerősítő emailt is kapsz. Ezt követően lépj be a megadott adatokkal a VSDíj felületére.
  • Töltsd ki a Saját profilodat a saját adataiddal. Amennyiben Te vagy a VSD sportolója, szükség van a Saját tagságok megadására.
  • Ha szülőként regisztráltál akkor most kattints a Gyermek profil felvételére és töltsd ki az adatokat értelemszerűen gyermekedről.
  • Kattints a Gyermek tagság felvételére és add meg a szakosztályt, ahol gyermeked sportol.
  • Végezetül add meg a harmadik menüpontban a Számlaszámodat, hogy utalásaidat könnyedén azonosíthassuk.

Ha a rendszer használata során bármilyen kérdésetek, problémátok adódik, akkor azt a vsdij@varosise.hu emailcímen tudjátok jelezni.

A VSDíj rendszerét igyekeztünk nagyon felhasználóbaráttá alakítani, azonban, ha mégis elakadnátok, akkor a használati útmutatót alább tudjátok letölteni!

Köszönjük együttműködéseteket!

Sikeres regisztrációt kíván, a VSD csapata

Használati útmutató
2020-01-22T13:57:55+00:00