Magyar bajnok Volentics Anna

Magyar Bajnoki címe még nem volt Dunakeszinek és a Városi Sportegyesület Dunakeszinek sem asztaliteniszben, de Volentics Annának most sikerült! Mohácson ütögetett a bajnoki címért, ezzel sporttörténeti tettet hajtott végre!

Egy arany, három ezüst, egy bronz és két ötödik hely a termés a VSD részéről, a tvégén Mohácson rendezett Újonc és Serdülő Országos Bajnokságról. Péntektől vasárnapig rendezték Mohácson az év legfontosabb Országos versenyét újonc és serdülő kategóriàban. A Városi Sportegyesület Dunakeszi öt érmet és két ötödik helyezést szerzett, amellyel az egyik legeredményesebb egyesület lett országos szinten.

Volentics Anna lett a legeredményesebb versenyző a VSD részéről, aki serdülő vegyespárosban Országos Bajnok lett, serdülő egyéniben és párosban is eljutott a döntőig és ezüstérmet szerzett. Oroszki Péter újonc összevont kategóriában bronzérmet szerzett, U11-ben ledig Lovas Csongor révén jutott még egy ezüstérem.
Vándor András serdülő egyéniben ért el ötödik helyezést, Lindner Zétény pedig U11-ben szintén 5. helyen végzett.  A további versenyzőink is nagyon szépen játszottak és méltán büszkék lehetnek teljesítményükre: Káder Benedek, Nagy Dávid, Szlivka Norbert, Klucsár Balázs.

Gratulálunk a VSD versenyzőinek,és az őket felkészítő edzőknek, Dr.Fest Ágnesnek, Lovas Dánielnek, Katona Gergelynek, Oroszki Viktornak és az erőnléti felkészítőnek Bartinai Áginak!
Hajrá Dunakeszi, hajrá VSD!

2019-05-14T08:42:06+00:00