Koronavírus okozta edzésrend változás a VSD-ben!

Kedves Szülők, Sportolók!

A kormány tegnapi döntésének értelmében bezárnak a Dunakeszin működő általános iskolák. A döntés természetesen érinti egyesületünk működését is és a tornaterem használatot is. A bezárások miatt a következő változások lépnek életbe:

koronavírus vsd

  • A beltéri edzések nem kerülnek megtartásra, bizonytalan ideig felfüggesztjük őket, ezekről a szakosztályok vezetői értesítik a tagokat.
  • A beltéri edzéseket kiváltandó, életbe lépnek „új típusú megoldások”, amely szerint a szakosztályok vezetői dönthetnek arról, hogy edzéseiket kültérire szervezik-e át (Fóti úti Sportcentrum, Magyarság Sporttelep, VSD Párducok Jégcsarnok külső területe, parkok, játszóterek, Katonadomb, stb.). Ezek szervezése az önkormányzattal egyeztetés alatt van jelenleg is, amint biztos információnk van az egyes szakosztályok vezetői küldenek részetekre pontos információkat.
  • A kültéri edzések zavartalanul működnek tovább, bízva abban, hogy a sport az egészséges szervezet alappillére és jótékony hatású immunrendszerünk fenntartásában, ami a mostani helyzetben elengedhetetlen.
  • A minél biztonságosabb feltételek megteremtése érdekében kérjük, hogy edzésre már eleve átöltözve érkezzenek majd a gyerekek, hogy ezzel is minimalizáljuk az öltöző használatát és a közös légtérben tartózkodást.
  • Egyesületünknél szintet lépett a vírus elleni készültség, a fertőtlenítő folyadékok mellett néhány szakosztály extra vitaminokat is igényelt, ennek kiosztása a pénteki napon megtörtént.

A fentiek mellett természetesen minden sportolónak és szülőnek lehetősége van az egyéni mérlegelésre, ami az edzések látogatását illeti. Egyesületünk, a  Városi Sportegyesület Dunakeszi továbbra is a kormány és az önkormányzat utasításait követi és a legmagasabb szinten működünk együtt a koronavírus megfékezése érdekében.

Köszönjük együttműködéseteket és megértéseteket!

A VSD vezetősége

2020-03-14T09:51:16+00:00