Jégkorong magyar bajnoki mérkőzésünk Békéscsabán

Január 11-én, a VSD Párducok U14-es jégkorong csapata magyar bajnoki mérkőzésre utazott Békéscsabára. Csapatunk a keleti csoportba tartozik és a torna elött a 2. helyen álltunk. Szerettünk volna feltornázni magunkat az első helyre, de sajnos a korai – hajnali 5 órai – indulás és 4 órás buszút kivette sportolóinkból az energiát. Érkezésünk után, a csapatkapitány Farkas Balázs vezetésével 35 perces bemelegítésen vettek részt. Az öltözőben jó hangulatban öltöztek a játékosok és készültek az első meccsükre.

Első meccsünket a Szabolcsi Sólymok ellen játszottuk, melyet 11:6-os arányban nyertünk a csapat ellen. A szép teljesítmény után várt ránk egy óra pihenő. Ez nem is volt baj mert egy U14-es 3×3-as meccs 2*20perces játékidőbő áll. A második meccsünket a Marosi Pengék ellen játszottuk, ahol sajnos egy kicsivel alul maradtunk, 10:8-as eredménnyel. Harmadik meccsünk egyből következett, a meglehetősen rövid szünet után a házigazda Csabai Farkasok ellen léptünk jégre. Sajnos itt már a kimerültség és dekoncentráció uralkodott sportolóinkon és sajnos az edzői utasításokat is nagyon kis arányban tudták megvalósítani, ezáltal ismét alul maradtunk 14:8-as eredménnyel.

Kiemelni szeretném Iklódy Zsigmondot a kiemelkedő kapusteljesítménye miatt! Sokszor láthattunk tőle nagyon szép mozdulatokat és szép védéseket. Dicséretet érdemel továbbá csapatkapitányunk, Farkas Balázs és két asszisztja – Iklódy Mátyás és Horváth József – akik összetartották a csapatot. Szép volt fiúk, csak így tovább!

2020-01-14T16:13:59+00:00