Ismét beállt a Rangers a Pink Month mögé

A VSD American Football szakosztálya idén is csatlakozik a Pink Month mozgalomhoz, és felveszi a harcot a Mellrák Elleni küzdelem támogatásában.

“Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a szűrés fontosságára! A kampány főszervezője a www.steelers.hu, amely az adománygyűjtés végén az összegyűlt pénzt felajánlja a Magyar Rákellenes Liga számára. A tavalyiaktól eltérően, idén nem egy előre megszervezett mérkőzés bevételével szeretnénk segíteni, hanem az alkalomra készült Pink Month karkötő árusításával. A karkötő 1000 Ft/darabáron kerül forgalomba, melyből 800 Ft a gyűjtői alapba kerül. A vásárlás részletei alább találhatóak!” /Kálmán Ádám, szakosztályvezető/

Mi is az a Pink Month?

Egy hónap amelyben a figyelem a mellrák ellen küzdelemre szegeződik. Az akció célja nem csak az adománygyűjtés, hanem az is, hogy felhívjuk a férfitársak figyelmét, hogy a velük együtt élő nők igenis figyelemre és segítségre szorulnak. Sokszor a szégyenérzet, a félelem jóval erősebb és nem jelentkeznek be a nők a szűrővizsgálatokra, csak akkor amikor az már túl késő. Minden női családtagot rá kell venni, hogy amikor teheti, legalább évente egy alkalommal menjen el mellrák szűrésre (is!). A Magyar Rákellenes Liga segít abban, hogy a fiatal lányok megtanulják az önvizsgálatot, és ezt rendszeresen végezzék is.

Karszalagok megvásárlásának módja:

A vásárlásnak három módja van.

Közösségi média: látogass el Facebook oldalunkra, ahol jelezheted vásárlási szándékodat! Itt kerülhet egyeztetésre, hogy mikor és milyen módon kerül rendezésre az összeg és a termék átadása.

Edzéseink időpontjában személyesen van lehetőség a karkötő megvásárlására és átvételére!

A harmadik mód, hogy emailen az info@vsdrangers.hu email címen rendelitek meg.

Önkéntes utalásra is van lehetőség melyhez a következő adatokra lesz szüksége:

A számlaszám: Raiffeisen Bank 12001008-00102329-00100000

A megjegyzésben feltétlenül szerepeljen: “NFL” vagy “Pink Month”

Minden érintett nevében köszönjük a támogatásotokat!

2019-10-07T11:20:59+00:00