Hibátlan utánpótlás, tovább robogott a Dunakeszi kézilabda bázis!

Lassan megszokhatjuk, hogy utánpótlás csapatinkról hetente fényes sikerekről számolhatunk be. A legkisebbek nyitották a hétvégét, a VSD U12 lány csapata a Vác ellen még alulmaradt (19:8), de a Solymár ellen ügyesen kézilabdázva megszerezték idei első győzelmüket 13:6 arányban.VSD kézilabda

Szombaton délelőtt a VSD-vel közös szakmai együttműködéssel funkcionáló KASE női serdülő csapata lépett pályára a listavezető Tempo ellen. A lányok Kántor Anikó szakmai igazgató vezetésével kiváló játékkal 26:21 re győzedelmeskedtek.

Ugyanezen a játéknapon Schiller György tanítványai, a KASE U15 csapata a vácrátóti sportcsarnokban fogadta a Balassagyarmat csapatát. Az első félidő még a gyarmati legények vezetésével zárult, a második félidőben azonban nagyszerű hajrával 19-14 es eredményt értek el fiaink!

A szombati napot a VSD felnőtt női csapatának mérkőzése zárta. Hajdúnánásra látogattunk, ahol a hosszú utazás után a „buszban maradt a csapat”, hiszen az első 6 percben már 5 gólos hátrányba kerültünk. A kezdeti rövidzárlatot nem tudtuk behozni, hiába voltunk meccsben a rutinos ellenfelünkkel szemben. Fiatal játékosaink közül Sipos Fanni és Bedő Tamara kifejezetten jó teljesítményt nyújtott, a vége 30-25, szomorúan jöhettünk haza.

Vasárnap délelőtt Kistarcsán volt jelenése a VSD serdülő és ifjúsági csapatának, ahol a Rákosmente fogadta mindkét csapatunkat. A lányok teljesítményéről csak a legmagasabb fokon lehet beszélni! A két csapat összesen 108 gólt pakolt be az RKSK hálójába ezen a harmatos délelőttön. A serdülők 46-13, az ifjúságiak 62-26 arányban győztek.vsd kézilabda

Összességében elmondható, hogy az utánpótlásunk a legjobb kezekben van és szépen építkezünk hétről hétre. A felnőtt csapatainknál sok a teendő, de dolgozunk és harcolunk tovább!

/Székely István, Sportigazgató/

2020-11-10T13:56:56+00:00