A 2018 – 2019-es szezonra való felkészülést augusztus 1-én kezdtük meg. Az első két hétben homokon edzettek a lányok. A felkészülésünk fontos állomása volt a 6 napos balatonlellei tábor. A minden napos délutáni labdás edzéseknek és a délelőtti állóképesség edzéseknek köszönhetően a lányok labdabiztonsága és kondíciója is nagyot fejlődött.

A leutazás és haza utazás közösen autóbusszal történt. A táborban kicsik és nagyok is részt vettek, minden korosztályból jelentkeztek rá. Létszámunk 43 fő volt. A lányokat 3 edző irányította. Görög Hajnalka, Zsulya Ágnes és Oláhné Szűcs Katalin. A csoport felügyeletében segítségünkre volt még 1 felnőtt kísérő és 1 diáklány. Edzéseinket a helyi iskola tornatermében tartottuk minden délután 16 – 19 óráig, összesen 5 alkalommal. A gyerekeket az edzés első másfél órájában korosztály szerint két csoportra bontottuk, majd utána 3 csoportot alakítottunk ki. A terem adottságai lehetővé tették, hogy több csoportban is tudjunk egyszerre dolgozni. Délelőtti edzéseink a szabadban zajlottak. Futás, úszás, gimnasztika, erőnlét fejlesztés és nyújtás gyakorlatok szerepeltek váltakozva.

Elmaradhatatlanok voltak az esti programok, az activity, az esti séta a mólóhoz fagyizással egybekötve, valamint az esti fürdőzés a Balatonban. 7 rangidős játékost jelöltünk ki csapat vezérnek, akik aztán kihúzták maguknak csapat tagjaikat. A 6 nap alatt izgalmas feladatok vártak az így kialakított csapatokra. Pontokat lehetett szerezni az edzéseken vagy napközben pontos megjelenésért, de egy önzetlen segítségért is dicséret illetve pont járt a csapatnak.

Nagyon hasznos, jól sikerült intenzív 6 napot töltött együtt a csapat az edzőtáborban. Kicsik, nagyok jól érezték magukat. A felkészülést Dunakeszin folytatjuk tovább.

Résztvevők névsora korosztály szerint: U11 5 játékos: Dencső Nóra, Gyebrovszki Luca, Komlóssi Dalma, Lénárd Lara, Máthé Viktória U13 16 játékos: Agod Villő, Alberti Petra, Baricz Margaréta, Bodnár Karina, Borbély Blanka, Gyenes Noémi, Hegedűs Szandra, Horváth Zsófia, Juhász Hanna, Kolcsár Emese, Makai Liza, Sótonyi Hanna, Stolcz Regina, Száraz Dorina, Szarka Eliza, Velkovits Emese U15 16 játékos: Bánki Ivett, Baricz Bora, Bedő Anna, Berczi Eszter, Cseresnyés Emese, Érsek Flóra, Fézer Ramóna, Fornay Piroska, Galántai Anna, Gáspár Hanna, Passa Veronika, Pásztor-Várady Luca, Selmeczi Lora, Szász Kinga, Szász Orsolya, Varga Emma U17 6 játékos Cannizzo Benedetta, Cotirlan Hanna, Fórián Zsófia, Kurucz Laura, Sótonyi Lili, Töli Rebeka Edzők: Görög Hajnalka, Zsulya Ágnes, Oláhné Szűcs Katalin Kísérők: Papp Vivien, Oláh András

2019-04-02T11:26:13+00:00