Eredményes szerepléssel indítottak asztaliteniszezőink

Három arany, két ezüst és két bronzéremmel a Statisztika PSC mögött a második legeredményesebb klubként zárta az idénynyitó utánpótlás országos ranglistaversenyeket a Városi SE Dunakeszi asztalitenisz csapata.

Múlt hét keddtől egészen vasárnapig folyamatosan pattogott a pingpong labda az igénynyitó versenyen. A fiúk a KSI termében, a lányok pedig a Statisztika termében mérték össze tudásukat a covid okozta hosszabb kényszerszünetet és a nyári szünetet követően.

A legkisebbek kezdték az első napon, ahol a VSD csapata rögtön két éremmel zárta, U11-ben Lindner Zétény bronzéremmel, U12-ben pedig Lovas Csongor aranyéremmel térhetett haza. Ezt követően serdülőben Volentics Anna duplázott, hiszen mind egyéniben, mind párosban a dobogó legfelső fokára állhatott.
Ifjúsági egyéniben Kishegyi Ákos ezüstéremmel, párosban bronzéremmel gazdagította a dunakeszis éremkollekciót, illetve a lányoknál ugyanebben a korosztályban Volentics Anna párosban szerzett még egy ezüstérmet. A sok szép dobogós sikerek mellett, további értékes helyezéseket is elértek játékosaink, újonc összevont kategóriában Lindner Zétény és Lovas Csongor 9. helyezést értek el, serdülő egyéniben Oroszki Péter 5. helyezést ért el, ifjúsági egyéniben Volentics Anna 5. és Vándor András 9.helyezést értek el.

Vasárnapi napra maradt a felnőtt férfi kategória, ahol a még ifjúsági korú Kishegyi Ákos, mind egyéniben és mind párosban is a negyeddöntőig jutott és ott esett ki az éremért folyó harcban. Büszkék vagyunk fiatal versenyzőinkre, akik a hosszabb kihagyást követően ismételten szépen szerepeltek a versenyen.

Az egyéni versenyeket követően a következő tvégén pedig beindulnak a csapatbajnoki mérkőzések is.
NB I-es csapatunk idegenben Tata ellen kezdi meg a szereplését, második csapatunk NB III-ban pedig a Budaörs csapatát fogadja.
A harmadik csapatunk szintén hazai környezetben kezdi meg a szereplését a Pest Megye I/A bajnokságában a Dunaharaszti csapatát fogadja.

Hajrá VSD, hajrá Dunakeszi!

2020-09-02T08:46:30+00:00