Augusztus utolsó három napján megrendezésre került az évadnyitó ranglistaverseny a fiúk a BVSC-ben, illetve a leány versenyszámok a Statisztikában.
A nyári felkészülési időszak után ez az első verseny, ahol az egyesületek játékosai összemérhetik a tudásukat, és reális képet kaphatnak arról, hogy mennyit fejlődtek az elmúlt 3 hónapban,a kemény nyári alapozást követően.

VSD csapata 2 éremmel gazdagodott!

Volentics Anna élete első országos aranyérmét szerezte meg újoncban, aki ezzel az eredménnyel át is vette az országos ranglista vezetését!
A másik érem Ifjúsági fiú párosban született, Kishegyi Ákos, Ócsai Máté oldalán a dobogó második fokára állhatott fel.
U12-ben és U13 korosztályban is Szlivka Norbert a negyeddöntőig jutott és mind a kettő versenyszámban az öt-nyolcadik helyen végzett.

További eredmények:

Fiú U11

Lovas Csongor  9-16.hely
Lindner Zétény 9-16.hely
Fiú U12
Szilvka Norbert 5-8.hely
Fiú U13
Szlivka Norbert 5-8.hely
Oroszki Péter 9-16.hely
Nagy Dávid 17-32.hely
Káder Benedek 9-16.hely
Serdülő fiú:
Káder Benedek 8.hely
Vándor András 10.hely
Oroszki Péter 17-32.hely
Serdülő lány:
Volentics Anna 9.hely
Ifi fiú:
Vándor András 17-32.hely
Kishegyi Ákos 13.
ifi leány:
Volentics Anna
17-32.hely

következő tvégén pedig elindulnak a csapatbajnokságok is,és bemutatkozik az NB I-es csapatunk!!!

A VSD Asztalitenisz Szakosztálya négy bajnokságban indít csapatokat,a VSD I. az NB I.Keleti csoportjában fog szerepelni,akik a Szécsény csapatával kezdenek,szeptember 9-én,vasárnapidegenben.

A VSD II.csapata a Pest Megye I/A-ban fog szerepelni,akik szeptember 8-án,szombaton Gyál ellen idegenben kezdik meg a bajnoki évadot.

A VSD III.csapata a Pest Megye I/B-ben játszik ebben a bajnoki szezonban,szeptember 9-én vasárnap Őrbottyán csapata ellen kezdenek idegenben.

A VSD IV.csapata pedig a Pest Megye I/C bajnokságában szeptember 8-án szombaton a Csömör ellen szintén idegenben kezdik az új szezont.

Idén is hajrá Dunakeszi,hajrá VSD!!!!

2019-04-02T11:27:39+00:00