Átmeneti változás VSD-nél!

Kedves Szülők, Sportolók!

A koronavírus okozta jelenlegi helyzetben a VSD vezetősége is összeült és meghozta döntését a VSD további működésével kapcsolatban. Ezeket figyelembe véve a következőkről tájékoztatunk Titeket:

  • A mai naptól megszüntetünk mindenféle VSD által szervezett kültéri programot, az edzéseket, ideértve akár a kiscsoportos programokat és foglalkozásokat is. Ezzel egy időben bezár a Magyarság Sporttelep és a Fóti úti Sportcentrum is.
  • Kollégáinkat arra próbáljuk biztatni, hogy online, egyéni edzésterveket dolgozzanak ki és ezeket osszák meg veletek ott, ahol ez lehetséges. Kiemelten fontos, hogy az eddigi eredmények, sikerek a jövőben is megmaradjanak és ne nulláról kelljen majd felépíteni a sportolóink fizikumát. Fontos, hogy ebben a helyzetben is képesek legyünk a jövőbe tekinteni és már most készüljünk fel arra a helyzetre, ha majd visszaáll az életünk a rendes kerékvágásba.
  • A márciusi edzéseket pótolni fogjuk, amint a helyzet javul.
  • Áprilistól módosulnak a tagdíjfizetésre vonatkozó szabályok. Szeretnénk mi is részt vállalni abból a teherből, ami most a szülőkre és a családokra nehezedik, ezért elnökségünk döntése értelmében megállapításra kerül egy minimum tagdíj, melynek összege 3000 Ft lesz. Szeretnénk kérni, hogy ebben a helyzetben ezt a csekély összeget mindenki fizesse be az adott szakosztály részére. Természetesen azon családoknál, ahol ez nem jelent problémát, nagyon örülünk a teljes tagdíj befizetésének, hiszen ez lehetőséget nyújtana arra, hogy likviditási problémák nélkül átviselje a VSD is ezt a nagyon kemény időszakot. Akik külön tudják most támogatni egyesületünket, akár szponzorációs formában, azoknak külön köszönjük!
  • A tagdíj fizetésével kapcsolatban fontos információ: a VSD-nél megszűnik a készpénz használat – ezzel is minimumra csökkentve a fertőzés kockázatát – így csak utalással lehet a tagdíjakat kiegyenlíteni. Erre azért sem lesz lehetőség, mert a VSD központi irodája is bezár.

Továbbra is kérünk Titeket, hogy nagyon figyeljetek a higiéniára, magatokra, gyermekeitekre és családtagjaitokra. Sportoljatok otthon, egyetek sok gyümölcsöt és sok-sok vitamint.

Ennek is vége lesz egyszer és ha minden rendeződik, akkor vár Titeket újra sok szeretettel a VSD!

Sok erőt és kitartást kíván,

Temesvári István

VSD elnök

2020-03-16T15:20:23+00:00