Hétvégén Nyírbátorban rendezték a Kelet-Magyarországi Területi versenyt, szombaton az újonc, vasárnap a serdülő korosztálynak.

Szombaton az újonc kategóriában négy érmet sikerült elhoznia a Városi Sportegyesület Dunakeszinek.
Az összevont újonc korcsoportban Oroszki Péter a VSD fiatal verenyzője állhatott a dobogó legfelső fokára, Nagy Dávid(VSD) pedig a bronzérmet szerezte meg ebben a kategóriában.
A kisebb újoncoknál,az U11-ben két érmet sikerült szereznie a dunakesziseknek, Lindner Zétény ezüstérmet, Lovas Csongor bronzérmet szerzett.
Vasárnapra a serdülő versenyszámokban két érem jutott a dunakeszis versenyzőknek.
Párosban a Vándor András/Káder Benedek páros megszerezte a végső győzelmet, így aranyérmet hoztak haza Nyírbátorból, egyéni számban pedig Vándor András ezüstérmet szerzett.
További eredmények a serdülőben:
6.helyezett:Nagy Dávid(VSD)
7.helyezett: Káder Benedek(VSD)

U11 fiú egyéni kategória:a dobogó második fokán Lindner Zétény (VSD),a dobogó harmadik fokán (kékben) Lovas Csongor (VSD).

U13 fiú egyéni kategória: Oroszki Péter (VSD) a dobogó tetején,a dobogó harmadik fokán (jobb oldalon,kékben) Nagy Dávid (VSD),balról a harmadik Káder Benedek (VSD) 6.helyet szerzett.

VSD-sek a dobogón: balról-jobbra:
Vándor András(a serdülő páros végső győztese,és a serdülő egyéni ezüstérmese), Nagy Dávid (az újonc kategória bronzérmese és a serdülő kategória 6.helyezettje), Szlivka Norbert (újonc kategóriában és a serdülő kategóriában is a 9-16.helyen végzett), Oroszki Péter (az újonc kategória győztese), Káder Benedek (a serdülő páros győztese, újoncban a 6.helyen végzett, serdülőben pedig a 7.helyet szerezte meg)

2019-04-02T10:24:17+00:00