Asztalitenisz összefoglaló őszi szerepléseinkről

Három verseny, három helyszín: Bük, Orosháza, Celldömölk.
Öt arany, négy ezüst és négy bronzérem a termés a VSD Asztalitenisz Szakosztálya számára az utánpótlás versenyekről.
Az első állomás Bük volt, ahol október 11-13. között rendezték a Büki Országos Ranglistaversenyt. Itt 3 bronzérem, két ezüstérem és egy aranyéremmel zárta a Városi Sportegyesület Dunakeszi.

U11-ben Lovas Csongor ezüst, Lindner Zétény bronzérmet szerzett, U13-ban Oroszki Péter bronzérmet szerzett, Volentics Anna serdülő párosban a dobogó legfelső fokára állhatott, egyéniben ezüstérmet szerzett, ifjúsági párosban pedig bronzéremmel térhetett haza.A következő állomás Orosháza volt október 27-28-án rendezték a Pintér Tibor Országos Ranglistaversenyt újonc és serdülő korosztályban, ahol két aranyéremmel és két bronzéremmel zárták Dunakeszi versenyzői.
U11-ben Lovas Csongor aranyéremmel, Volentics Anna serdülő párosban szintén aranyéremmel és serdülő egyéniben bronzéremmel zárta a versenyt. Serdülő párosban pedig Oroszki Pèter bronzéremmel gazdagította az éremkollekcióját.

A harmadik állomás a lányok részéről Budapesten, a fiúk részéről Celldömölkön mérhették össze tudásukat ifjúsági korosztályban országos szinten a versenyzők november 2-3-án. Volentics Anna az ifjúsági korosztályban is meglepetéseket okozott, hiszen két ezüstéremmel zárta, egyéniben és páros versenyszámban is a dobogó második fokára állhatott. A fiúknál Kishegyi Ákos aranyérmet szerzett Ócsai Mátéval(Ceglédi VSE) párosban ifjúsági számban.

Sűrű hetek állnak a VSD asztalitenisz versenyzők háta mögött, de méltán mondhatjuk, hogy igen eredményes is. Érdemes volt egyrészt elvégezni azt a sok edzést ilyen lelkiismeretesen, amelyet elvégeztek a nyári felkészülés során, másrészt megérte az a sok utazás ennyi helyszínre, hiszen az eredmények ezt mutatják.
Hajrá VSD, hajrá Dunakeszi!!!

2019-11-04T12:54:32+00:00