Arany- és bronzérem az Újonc és U21 Országos Bajnokságról

Péntektől vasárnapig tartó asztalitenisz hétvége volt Kecskeméten. Pénteken a legkisebb újoncok az U11-esek, az U12-esek és az összevont Újonc korcsoport küzdelmei mellett az U21-es mezőny egyéniben, párosban és vegyes párosban mérték össze tudásukat az Országos Bajnokságon. U12-ben Lovas Csongor a VSD ifjú reménysége aranyéremmel és Országos Bajnoki címmel térhetett haza. U11-ben Lindner Zétény 5.helyen végzett, amely eredményt az összevont Újonc kategóriában is megismételt.
Volentics Anna U21 leány párosban szerezte Dunakeszi másik érmét, Czeglédi Dorkával (Statisztika PSC) bronzérmet szereztek. Anna egyéni számban miután feljutott a főtáblára sajnos nem tudta folytatni a küzdelmeket, vállsérülés miatt.
Kishegyi Ákos U21-ben egyéniben, párosban és vegyes párosban is a legjobb nyolc közé jutott és a negyeddöntőben szenvedett vereséget. Ákos nagy meglepetést okozott a felnőtt mezőnyben, mivel ott is a negyeddöntőig vitte, csupán a felnőtt válogatott alapemberétől, Ecseki Nándortól kapott ki.
U21-ben még Vándor András és Oroszki Péter indultak és ifjúsági és serdülő koruk ellenére mind a ketten csoportgyőztesként feljutottak a főtáblára, ami nagyon szép teljesítmény tőlük.

Büszkék vagyunk az egész Asztalitenisz szakosztályra! Csak így tovább és hajrá VSD!

2020-03-05T14:46:02+00:00