A sportolás fontosságára hívtuk fel a figyelmet!

A Városi Sportegyesület Dunakeszi és a Dunakeszi Családsegítő Központ közös sportrendezvényt szervezett a tegnapi napon. Dunakeszin élő, hátrányos helyzetű gyerekek számára rendeztük ezt az eseményt, fő célkitűzésünk az volt, hogy felhívjuk a figyelmet az internet okozta fenyegetettségekre, az internethasználat veszélyeire, példát mutatva a szabadidő hasznos eltöltésével, mint például a sportolás és a testmozgás!

Három szuper lelkes szakosztályunk mutatta be sportágát, a cheerleader, a triatlon és az amerikai foci. Szerettük volna megmutatni, hogy mekkora örömforrást is jelent a sportpályán a közös siker, a közös küzdelem. Egy jól megfutott idő, egy szépen kidolgozott koreográfia, egy közös fogócska mind, mind olyan élményeket jelentenek, amelyek minden gyerek életében meg kell, hogy jelenjenek.

Sok családból érkeztek a srácok, jöttek tesók, barátok, mi pedig igyekeztünk alaposan átmozgatni őket!

Nagyon reméljük, hogy egy tartalmas délután keretében ismét valami hasznosat tettünk Dunakesziért, az itt élőkért, a gyerekekért és abban is bízunk, hogy sok hasonló kezdeményezésnek lehetünk még részesei a VSD-vel.

2019-06-28T11:36:55+00:00