Szakmai stáb

Oláhné Szűcs Katalin vagyok.

Gyerekkorom óta a sport az életem része. Úszással és atletizálással kezdtem, majd 12 évesen találtam rá arra a sportágra, mely aztán meghatározója lett életemnek. A Postás SE-ben kezdtem röplabdázni, majd serdülő és ifi játékosként a BVSC-ben folytattam. A BVSC NBI felnőtt csapatába 18 évesen kerültem fel. A legjobb eredményem NBI 3. helyezés volt a BVSC csapatával Tatár Mihály edzővel. 5 évet játszottam hivatásos sportolóként az NBI mezőnyében.

Edzőként 2009 szeptembere óta dolgozom. Sportedzői képesítésemet a BSU OKJ képzésén szereztem meg 2010-ben. A Gödi DSE-ben kezdtem gyerekekkel foglakozni, majd 2011-ben Kárpátiné Erzsike a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola Igazgatója megkeresésére Dunakeszin is elkezdtem röplabdát oktatni. A Városi Sportegyesület Dunakeszihez 2017. január 1-én csatlakoztunk.

Szakosztályvezetőként és edzőként dolgozom az egyesületnél. Célom, hogy a nálunk sportoló gyerekek néhány év alatt elsajátítsák a röplabda technikai elemeit, megismerjék és megszeressék sportágunkat. Szeretném, hogy Dunakeszin is széles bázisa alakuljon ki ennek a nemzetközi szinten is népszerű és szép sportnak.

“A sport nemcsak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze.” (Szent-Györgyi Albert)

Görög Hajnalka vagyok.

Gyerekkorom óta a sport az életem része. Úsztam és atletizáltam a sportiskolában ahova jártam. Röplabdát a középiskolás éveim alatt szerettem meg. Egy pár évet a Vasas SC-nél játszottam.

Sportedzői képesítésemet a BSU OKJ képzésén szereztem meg 2012-ben.

A Gödi DSE-ben kezdtem el edzőként gyerekekkel foglalkozni, majd 2017 január 1-én a Városi Sportegyesület Dunakeszihez csatlakoztunk.

A szakosztályon belül kezdő és a mini csoporttal foglalkozom, és próbállom megszerettetni a röplabdát a gyerekekkel.

 

„Az edző azt mondja ki, amit nem akarsz hallani, azt látja, amit nem akarsz látni, hogy az legyél, akiről mindig is sejtetted, hogy lehetnél. ”

Tom Landry

A nevem Horpácsiné Zsulya Ágnes.

A röplabdázással 12 éves koromban ismerkedtem meg az NB.I.-es BSE keretein belül.  Ezen jó alapokat adó csapatnál gyerek, serdülő, ifjúsági meccseseken játszottam, majd négy év után csapatot váltottam.  Az NB II.-es BHG csapatába kerültem, ahol nagyon sok versenyzési lehetőséget kaptam. Négy év után azonban innen is tovább mentem. Egyetemi tanulmányaimat kezdtem meg Gödöllőn, ezzel párhuzamosan átigazoltam a Gödöllői Röplabda Clubhoz, ahol is 5 évet röplabdáztam versenyszerűen.  Az Egyetem befejezését követően felhagytam az aktív röplabdázással, amelyet egyéb sportokkal egyetemben ezek után már csak hobbi szinten folytattam.

Mintegy 5 éve kerültem ismét szoros kapcsolatba a versenyszerű röplabdával a leányomon keresztül.  Oláhné Szűcs Katalinnál versenyzett ezen időszak alatt, ahova sokszor elkísértem és lelkes szurkolójává váltam a csapatnak.

Sportedzői képesítésemet 2018. januárjában szereztem meg. Edzőként 2018. februárjától veszek részt a Városi Sportegyesület Dunakeszi Röplabda Szakosztály életében.

Célom, megismertetni a gyerekekkel a mozgás örömét, megszeretetni a röplabdázást, azért, hogy életük aktív részévé válhasson a mozgás, a sport, a röplabda.

Gyarmati Krisztián vagyok.

Gyermekkoromban 6-13 éves korig a sport nem volt jelen az életemben főként betegségek miatt. Ebből is fakadt a hajlam, a vágy a sport szeretet irányába, ami mai napig kíséri az életemet. Serdülő 15 éves koromtól 10 évig edzőtermekben próbáltam formába hozni magam, eközben amatőr szinten pusztán a sport szeretete miatt kosárlabdáztam. Ezután 7 évig küzdősportoltam ( Kyokushinkai karate, Japán jiu-Jitsu ). Ez egy meghatározó időszak volt az életemben rájöttem, hogy az edzettség, állóképesség megszerzése kemény embert próbálló feladat. Jelen pillanatban 4 éve főként cross fitt és funkcionális trainingel foglalkozom.

 

Edzői pályafutásom viszonylag friss, viszont annál tudatosabb, 2018 év eleje óta vagyok erőnléti edző a röplabda szakosztálynál. Célom hogy a gyerekek állóképességét fejlesszem oly módon, hogy az az egészségükre ne legyen káros. Főként funkcionális traininget alkalmazok, ami segít a csontok, ízületek, inak, megerősödésében mindemelett álló képességre és erőre is szert tesznek. Nagyon fontos a gyerekek, de még a felnőtt emberek számára is, hogy a testtartásért felelős izomzatuk megerősödjön ami a sportban elengedhetetlenül szükséges az esetleges sérülések elkerülése és a teljesítmény fokozás érdekében.

 

Gyermekekkel foglalkozni fárasztó, de annál kifizetődőbb. Jó látni a fejlődést rajtuk. Azok az emberek, akik gyerekkorukban sportolnak a megfelelő és tudatos edzésekkel megalapozzák a felnőtt kori fizikális képességük és egészségük nagy részét.