Klagenfurt United World Games 2018. június 21–24

Az év során jól dolgozó, edzéseken és mérkőzéseken egyaránt aktív játékosoknak szerveztük ezt az utazást és adtunk nekik lehetőséget nemzetközi tapasztalat megszerzésére.

A nemzetközi tornára 3 korosztályban is neveztünk. U11 egy csapattal, U13 egy csapattal, U15 korosztályba pedig 2 csapattal indultunk. Játszottunk osztrák, német, amerikai, chilei, cseh csapattal. Nagyon jól éreztük magunkat. Jó tapasztalatszerzés volt. Legeredményesebb csapatunk – az év során is szép eredményt elért – szuperminis lányaink lettek, akik a csoportjukat megnyerve jutottak a 8 közé. Osztrák ellenfelet kaptunk a 4 közé jutáshoz, akikkel meggyűlt a bajunk. Az első szettben nehezen vettük fel a ritmust, el is ment a szett. A második szett már szoros, nagy csatát hozott, de nem sikerült a bravúr, így az 5. helyen zárták lányaink a tornát. Nagyon szép eredmény volt.

U13 csapatunk bátortalanul, meglepődötten kezdett és nem tudott meccset nyerni a csoportjában, így az utolsó 4 helyért játszhattunk, amit aztán meg is nyertek. 33. helyen győzelemmel zárták a tornát a lányok.

Mindkét U15-ös csapatunk derekasan küzdött, tisztesen helyt állt a tornán. 1-es csapatunk csoport másodikként keresztjátékban, szoros csatában, összeszedett, jó játékkal kapott ki a későbbi torna győztes cseh csapattól.

 

 

Eredmények: U11 5. hely 16 indulóból névsor: Kolcsár Emese, Sótonyi Hanna, Baricz Margaréta, Máthé Viktória U13 33. hely 36 indulóból névsor: Borbély Blanka, Szarka Eliza, Makai Liza, Selmeczi Lora U15 11. és 30. hely 36 indulóból névsor: A csapat: Sótonyi Lili, Baricz Bora, Weninger Petra, Gyarmati Janka, Fórián Zsófia, Szász Kinga, Szász Orsolya, Varga Emma B csapat: Cannizzo Benedetta, Cseresnyés Emese, Gáspár Hanna, Cotirlan Hanna, Bánki Ivett, Bedő Anna, Fornay Piroska, Lajosházi Edina

Dunakeszi, 2018. június 26.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.