Kőrösi Kupa OMB mini (U13) leány torna

A 2018-as év első OMB fordulóját rendeztük január 13-án, szombaton. Kis csapatunknak nehéz ellenfelek jutottak ezen a tornán is. Már a nevezéskor látszott, hogy nehéz dolguk lesz lányainknak és az is lett. A tornán 8 csapat két négyes csoportban körmérkőzést játszott, majd a
csoport első a másik csoport másodikjával játszott a döntőbe jutásért, a vesztesek pedig a harmadik helyért. A csoport harmadikok az 5-6. helyért, csoport negyedikek a 7-8. helyért játszhattak.
A 4-es csoportban UTE 1, Jászberény 1 és Kertvárosi SE ellen léptünk pályára, ahol nem termett babér számunkra. Csoport 4-ként a 7-8. helyért játszhattunk, melyet szoros csatában veszítettünk el a Jászberény 2 csapatával szemben. A tornán 8. helyezést értük el.
Szeptember óta sokat fejlődtünk, de még hosszú út áll előttünk, hogy csapattá érjünk. Különdíjat kapott játékáért, Selmeczi Lora.
Eredmények:
1. hely MTK-Bp
2. hely UTE 1
3. hely Szolnok SSI
4. hely Kertvárosi SE
5. hely Jászberényi RK 1
6. hely UTE 2
7. hely Jászberényi RK 2
8. hely VSD
Különdíjasok:
Varga Brigitta (MTK-Bp), Németh Zina (UTE1), Berényi Lora (Szolnok SSI), Orosz Henrietta (Kertvárosi SE), Szabó Luca (Jászberényi RK1), Závecz Lilla (UTE2), Nagy Petra (Jászberényi RK2), Selmeczi Lora (VSD)