DUNAKESZI JÉGKORONG SZAKOSZTÁLY CÉLJA:

Egészséges és talpraesett fiatalok nevelésére törekedni, akik mind a sportban, mind a sportpályán kívül helyt állnak az életben. A gyermekeket nem csak a jégkoronghoz, korcsolyázáshoz szükséges számos készség elsajátítására, hanem a sportolói életmódra és az iskolai tanulmányok fontosságára is ösztönözzük családias környezetben.

képzési program az élet számos területére kiterjedhet, nem csak sportolókat, hanem magabiztos gyermekeket is nevelhetünk Dunakeszi gyorsan fejlődő infrastruktúrájában.

Céljaink:

  1. Utánpótlás képzés a Dunakeszi Iskolák, Óvodák bevonásával
  2. Jégkorong, korcsolya oktatás
  3. Országos utánpótlási tornák szervezése Dunakeszin
  4. Gyermekek, felnőttek képzése/fejlesztése
  5. Sportolni vágyóknak, amatőr csapatoknak, országos tornák szervezése
  6. Nemzetközi gyermek bajnokságok rendezése

 

Megálmodtunk egy városi sportcsarnokot

A város vezetésével történt 2017. júniusi megbeszélés illetve többszöri egyeztetés alapján tervezünk egy normál, állandó jégcsarnokot Dunakeszin, melynek építése a 2020-2021-es szezonra tervezhető, addig is a támogatásukról biztosítottak, illetve mi is tudjuk bizonyítani a VSD Jégkorong Szakosztályunk létjogosultságát. ” Addig is a 2018/2019 és a 2019/2020-as szezonra szervezünk normál méretű sátras mobil jégpályát, hogy szakosztályunk fejlődhessen és minél több gyerekkel meg tudjuk szerettetni a korcsolyázást és a jégkorongot, így fejlesztve szakosztályunk előremenetelét! Bízzunk benne, hogy álmunk valóra válik!

Korcsolyaélezés

Winkler Sport, Dunakeszi Fő út 85. (1500,-) Pólus Center (Laci bácsinál 500,-) vagy Jégpalota (Sanyi bácsinál 800.-) vagy bármelyik hoki boltban (előtte érdeklődni)!

Hol tudok beszerezni felszerelést:

VSD Jégkorongszakosztály partnerei:

 www.hokibolt.hu  Kontakt: Gyurisics Krisztina  – 06704283418 (élezés: 1000 Ft/korcsolya)

http://www.ccmhoki.hu/ Kontakt: Gyurisics Beáta

http://www.marcziskate.hu/ Kontakt: Marczi Ádám

A boltokban van lehetőség kedvezményes vásárlásra!

Előzetes egyeztetés szükséges a szakosztály vezetésénél!