Edzők, szakosztályvezető

Kundlya Zsófia

2006. óta testnevelő a Dunakeszi Fazekas Mihály Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskolában.

Tanulmányait a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán végezte, ahol testnevelő tanár és egészségtan tanár diplomát, majd amerikai futball szakágban sportoktató képesítést szerzett. (Emellett a Magyar Iparszövetség Oktatási Központja képzésének keretében kereskedő vállalkozó szakképzettségre tett szert.)

Aranyjelvényes atlétaként az Európa-kupán távolugrásban II. és hármasugrásban IV. helyezést ért el, az IAAF Világkupán 4×100 m-es váltó tagjaként aranyérmet szerzett. A Dunakeszi VSE színeiben többszörös országos bajnok, 10-szeres Budapest-bajnok, 41-szeres Pest megye bajnoka, két ízben Dunakeszi Év sportolója.
Amerikai futballban a Budapest Wolves Ladies csapatával 2009-ben ezüstérmet szerzett az AFBÖ Osztrák Női Amerikai Futball Liga, ahol 2008-ban és 2009-ben a legeredményesebb játékos volt, 2009-ben pedig elnyerte az Év játékosa címet, valamint ő tartja az Osztrák Liga rekordját az egy meccsen futott legtöbb touchdown (9) tekintetében.

6 évig a Testnevelési Egyetem akrobatikus tánc és pompon csapatában szerepelt, amellyel I. helyezést ért el az országos bajnokságon.
Korfballban 2011-ben az NB I./B. osztály III. helyén végzett az Óbudai Korfball Klub játékosaként.

Edzői karrierjét segédedzőként kezdte a Dunakeszi VSE Atlétika Szakosztályánál, majd két évig a Budapest Wolves Ladies amerikai futball csapat erőnléti edzője volt.
A gyermektánc, akrobatikus tánc, cheerleading, illetve pompon oktatását 11 éve kezdte, 6 éve pedig a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub cheerleader csapatnak edző-koreográfusa.
2017-től a Városi Sportegyesület Dunakeszi cheerleader szakosztályának vezetője.

Drajkó Dalma

A cheerleading űzése és tanítása mellett személyi edzőként, gerinctrénerként, pilates, jóga és performance cheer oktatóként tevékenykedik.

A sport kisgyermekkora óta meghatározó az életében. Jazz-balettal kezdte „pályafutását”, majd a szertorna és fitness irányába mozdult el. Mindezek mellett minden táncstílusban kipróbálta magát (hip-hop, modern tánc, kortárs, showtánc, látványtánc, balett, jazz). Sok éven keresztül versenyzett csapatával, jobbnál jobb eredményeket elérve, különböző nemzetközi és Európa-szintű versenyeken. A későbbiek folyamán egy időre háttérbe szorult a versenyzés és a táncszínházakhoz sodorta az élet. Néhány éven keresztül a színházi tánc töltötte be hétköznapjait.

Ezt követően az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett diplomát kitűnő eredménnyel rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakon. Az államvizsga után is visszatért az egyetemre tanítani, amit jelenleg is folytat. Ezt követően a Fitness Company képzésében egy aerobic és egy pilates oktatói, a Budai Sport Akadémián pedig sportakrobatika szakedzői képesítést szerzett.

Dalma több éve versenyez akrobatikus sportágakban, amelyeket emellett oktat is a 3 és 30 év közti korosztálynak, valamint felkészíti őket cheerleading bajnoksagokra és egyéb fellépésekre.
Dalma az ELTE cheerleader csapatának tagja, folyamatosan edz és fejleszti magát, hogy minden évben ott lehessen Magyarországot képviselve a Cheerleading Európa Bajnokságon.

Filozófiája: mindenkivel megszerettetni a mozgást, a sportot és divattá tenni az egészséget!