A vártnál nehezebb győzelem

Vasárnap délután játszotta NB II-es női csapatunk a 3. mérkőzését a Kinizsi TTK ellen. A mérkőzés nem volt zökkenőmentes, de a végén mi örülhettünk a győzelemnek.

Nagy lendülettel kezdtünk, egymás után lőttük a gyors gólokat. De az egyéni hibáknak, a gyenge kapusteljesítménynek, a pontatlan befejezéseknek köszönhetően felzárkózott az ellenfél, sőt a félidő végére átvette a vezetést. A második félidő forgatókönyve hasonlított az elsőhöz. A végjátékba szoros állással érkeztünk. Nagyon akart, nagyon hajtott a csapat. Végül ellenfelünk lövéseket, ziccereket hibázott.

Mi belőttük a helyzeteinket, volt 2-3 fontos védés a kapuban, illetve néhány kulcsfontosságú labdaszerzés.

Így 35-32-re meg tudtuk nyerni a mérkőzést.

A mérkőzést így értékelte a csapat edzője, Csuka Zsóka:

„Nem ez volt a lányok legjobb mérkőzése. Pozitívum, hogy kevésbé jó játékkal is nyerni tudtunk. A hibák ellenére végig küzdöttük a mérkőzést, és megőriztük veretlenségüket. Jövő héten a Vasas csapata lesz az ellenfelünk. Idegenben játszunk. Reméljük ott is mi örülhetünk majd!”

Balszélsőnk Nagy Szandra szavai:

„Könnyebb mérkőzésre számítottunk, de nagyon örülünk, hogy sikerült kiharcolni a győzelmet. Nehézzé tettük magunknak a mérkőzést. Az első félidőben sok apró hibánk volt, ezt a félidei eredmény is mutatta. A második félidőre összeszedte magát a csapat és megküzdött a győzelemért. Hibáinkból tanulva megyünk előre és készülünk a jövőheti fontos mérkőzésünkre.”

Dunakeszi – Kinizsi TTK

Eredmény: 35-32 (16-17)

VS Dunakeszi:

Pácz Viktória – Nagy Szandra 3, Friebesz Fanni 4, Pácz Laura 6, Csuka Alexandra 10, Merse Szilvia 2, Török Petra 6, Csere: Sipos Fanni 3, Bedő Tamara 1, Hrachovina Virág, Kövi Kata, Kiss Fanni, Beinschróth Dóra.

Hajrá Dunakeszi!