VSD Kézilabda szakosztály férfi csapatainak hétvégi eredményei

Kézilabda szombat volt a Városi Sportcsarnokban a hétvégén, ugyanis a serdülő III. osztályban szereplő két csapatunk mérkőzése után, a Gyerekbajnokság U13-as fordulójára is itthon került sor. Vasárnap pedig NBII-es férfi felnőtt csapatunk játszott idegenben.

Az első mérkőzés kilenc órakkor kezdődött, ahol a Dunakeszi II., és Dunakeszi I. néven indított serdülő csapataink mérték össze tudásukat. Egy pörgős, eleinte szoros mérkőzésnek lehettünk szemtanúi, ahol szülők, szurkolók buzdítása és lelkesedése sokat emelt a hangulaton. Az első félidő végére már magához ragadta a vezetést a II.-es csapat ( 21-15 ), amit a mérkőzés végére tovább növeltek. Így a végeredmény 37-24 lett.

VSDunakeszi II.-VSDunakeszi I.

eredmény: 37-24 (21-15)

figyelmeztetés: 3,1

kiállítás: 3,1

bűntetők: 1/1, 3/3

Góllövők: LADÓ ISTVÁN TAMÁS 13, Szabó Levente 7 (1), Szmolár Attila Botond 5, Cerpán Levente 3, Laboncz Levente 3, Halmos Dani 2, Varga Ádám 2, Előd Kristóf 1, Lovistyék Levente 1, Kapusok: Fullajtár Ákos, Molnár Mátyás

SZÓRÁDI NORBERT ÁKOS 12 (3), Semsei Roland 4, Gyüre Károly 2, Gerhát Levente 2, Simon Gergely 1, Kleics Marcell 1, Urbányi Samu 1, Sasvári Ábel 1, Kapusok: Rónai Richard, Kőhalmi Patrik

 

U13-as fiú csapatunk két mérkőzést játszott, az első ellenfelünk Pilisvörösvár volt majd Budakalász csapatával mérkőztünk meg. Ebben a korosztályban van egy olyan szabály hogy, minden félidő felénél teljes sorcserét kell alkalmazni, így az első magabiztos tíz percet a követően az új kezdő játékosokból álló sor is megmutathatta tudását. A mérkőzések eredményei: Dunakeszi-Pilisvörösvár : 12-42,  Budakalász-Dunakeszi :40-21.

A Gyermekbajnokság U15-ös korosztályában szereplő csapatunk, Vácrátóton játszott két mérkőzést vasárnap. A Váci KSE csapatával kezdtek, ahol sajnos már a félidőben háromgólos előnyre tett szert az ellenfél, a végeredmény 20:15 lett a Vác javára.

Második mérkőzésünket Mogyóród csapatával játszottuk, ahol szép játéknak köszönhetően, két ponttal gazdagodtunk, a végeredmény 15-29.

A góllövő listán előkelő harmadik helyen szerepel csapatunkból Király Olivér.

Felnőtt férfi csapatunk a MAFC otthonába látogatott el vasárnap, ahol 18 órakor vette kezdetét a mérkőzés. A csapat teljesítményét Jávor Sebestyén (játékos) és Géber Zsolt a csapat edzője értékelték.

„Csapatunk erősen kezdett, de az ellenfél nem hagyta magát és kihasználta pontatlanságainkat, így a végjátékra ők kerültek előnybe. Az edzői tanácsoknak, és annak köszönhetően, hogy nem adtuk fel, az utolsó két percben megráztuk magunkat és az elvárt két pont a zsebünkben landolt. Győzni akarásból jeles. Gratulálok, hajrá Keszi!”-(Jávor Sebestyén)

„Sok hibával játszva, de nagy akarással sikerült nyerni. Több gólos előnyt elherdálva hátrányból fordítottuk meg a mérkőzést. Nagyon értékes minden pont amit szerzünk. Boldogok vagyunk!”- (Géber Zsolt)

MAFC-VS Dunakeszi

Eredmény: 27-28 (14-15)

Figyelmeztetések: 2,3

Kiállitások: 3,6

Bűntetők: 3/0, 2/2

Góllövők: KENÉZ TIBOR 7 (2), LABONCZ LEVENTE 6, Galbos Áron 5, Jávor Sebestyén 4, Legindi Kristóf 3, Páll Tamás 1, Szemenyei Adrián 1, Váncsa Ádám 1, Kapusok: Mogyorósi Mihály, Enyedi Bence

 

Következő mérkőzések:

Október 10. szerda VSD I. serdülő – Mikolik Handball School

Október 11. csütörtök 18:30 VSD ifi II.o –Vecsési SE-KSA

Október 12. péntek  Solymár – VSD II. serdülő

Október 14. vasárnap 18:00 VSD – Budakalász Férfi felnőtt mérkőzés

Várjuk a szurkolókat! Hajrá Keszi!