Történet

A Városi Sportegyesület Dunakeszi a Dunakeszi Kinizsi Utánpótlás Sportegyesület átnevezésével jött létre 2016 tavaszán. A nem titkolt cél az volt, hogy Dunakeszin egyesületünk egyedüliként foglalja magába a sport valamennyi szakágát.

Egyesületünk kezdeti hét szakosztálya mára tizenháromra bővült és a tervek szerint újabbakkal gyarapodik. Közel ezer sportoló vesz részt edzéseken, mérkőzéseken, versenyeken és tornákon képviselve ezáltal nem csupán egyesületünket, hanem Dunakeszi városát is. Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk a grassroots, azaz nem profi, szabadidős sporttevékenységekre is. Sportjaink: amerikai labdarúgás, asztalitenisz, cheerleader, jégkorong, harcművészet, kézilabda, korfball, labdarúgás, röplabda, úszás és vízilabda, sakk, triatlon és a tollaslabda.

Szakosztályaink közül több egyre magasabb színvonalon, a magyar bajnoki rendszer élmezőnye felé halad, ami igazolja az egyesületnél folytatott kiváló munkát. A teljesség igénye nélkül megsüvegelendő, hogy asztaliteniszezőink az NB I-be jutásért harcolnak és utánpótlás-válogatott játékost is soraiban tudnak, míg felnőtt női kézilabdázóink az NB II tagjai. Utánpótlás-csapataink, egyéni sportágakban játékosaink hazai és nemzetközi szinten is eredményesek.